Libnet.ro
UNICEF

21:00

8 ponturi ca sa faci fotografii superbe. Care sunt cele mai bune ore de facut poze si cum ne ies cele mai bune cadre

Adevărul Adevărul,
8 ponturi ca sa faci fotografii superbe. Care sunt cele mai bune ore de facut poze si cum ne ies cele mai bune cadre

Una dintre regulilile pe care cei pasionati de fotografie le invata de la cluburile foto pe care le frecventeaza este faptul ca un aparat bun nu iti garanteaza o fotografie buna. Aceasta este, insa, doar una dintre presupunerile gresite ale amatorilor de fotografie. continuă pe Adevărul

Care sunt cei mai periculosi soferi in functie de zodie

Comportamentul nostru la volan este direct legat de zodia in care ne-am nascut. Se pare ca Leii sunt cei mai buni soferi si Balantele sunt cele mai neexperimentate. V-am pregatit o diagrama interesanta cu semne.

Eurovision 2016, semifinala a doua: care sunt cele zece tari care merg in finala VIDEO

Eurovision 2016. A doua semifinala a concursului Eurovision a dat ultimii zece reprezentanti care vor participa in finala concursului cantecului european.

Care sunt efectele nocive pe care calatoriile in spatiu le-ar avea asupra noastra

Daca oamenii vor sa ajunga vreodata sa isi atinga ambitiile de a calatori pe Marte sau oriunde altundeva in Sistemul Solar, una dintre cele mai mari probleme ar fi impactul asupra sanatatii. NASA a estimat ca oamenii ar ajunge in cel putin 150 de zile pe Marte, ceea ce inseamna o perioada lunga de expunere [].

Nici aerul de munte nu mai e ce era. Care sunt orasele in care s-au depasit limitele admise de poluare

Respiram otrava! Potrivit unui document obtinut in exclusivitate de Antena 3, Ministerul Mediului a dat publicitatii lista cu orasele cu peste 100. 000 de locuitori in care s-au depasit limitele.

Ne-am vindecat de rubeola si varicela. Care sunt noile boli ale copilariei

Rubeola, rujeola, varicela sau oreionul. Boli ale copilariei cu care ne-am confruntat si probabil se vor intalni si copiii nostri. Acum, sunt noi afectiuni cu care se confrunta micutii.

intrevedere surpriza intre Hans Klemm si Valeriu Zgonea. Care sunt legile pe care ambasadorul SUA la Bucuresti le-a criticat

Valeriu Zgonea si Hans Klemm au discutat despre legile din Romania la o intrevedere care a avut loc chiar in biroul presedintelui Camerei Deputatilor. Klemm a criticat mai multe legi pe care nu le.

incepe Litoralul pentru toti: Care sunt tarifele si in ce perioada se desfasoara programul (VIDEO)

In mai putin de doua zile urmeaza sa inceapa programul Litoralul pentru toti. Peste 10. 000 de turisti sunt asteptati sa ajunga pe litoral la inceputul acestui sezon estival. Patronii au dat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )