Libnet.ro
UNICEF

21:15

Adevarul Live. Ponta:Daca Basescu ar castiga alegerile din 2016, as demisiona din functia de presedinte. Nu-l voi numi premier

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live. Ponta:Daca Basescu ar castiga alegerile din 2016, as demisiona din functia de presedinte. Nu-l voi numi premier

Premierul Victor Ponta, candidatul PSD-UNPR-PC la Presedintie, este invitatul jurnalistilor Dan Marinescu si Ioana Lupea, la Adevarul Live. continuă pe Adevărul

Adevarul Live. Ponta:Cine crede ca eu duc Romania spre Rusia da dovada de putina inteligenta

Premierul Victor Ponta, candidatul PSD-UNPR-PC la Presedintie, este invitatul jurnalistilor Dan Marinescu si Ioana Lupea, la Adevarul Live.

Victor Ponta, la Adevarul Live:Cineva care crede ca eu duc Romania spre Rusia da dovada de putina inteligenta

Premierul Victor Ponta, candidatul PSD-UNPR-PC la Presedintie, a vorbit, vineri, la Adevarul Live, printre alte subiecte, despre unirea cu Republica Moldova, despre proiectul de autonomie al Tinutului Secuiesc, despre manualele scolare, despre relatia cu Rusia, precum si despre predarea religiei in scoli.

Adevarul Live: Mihai Calin vorbeste despre rolul din America, venim!, cea mai spumoasa comedie a toamnei

Actorul Mihai Calin vine la Adevarul Live, de la ora 11:00, pentru a povesti despre cea mai spumoasa comedie din aceasta toamna, America, venim!.

Elena Udrea vrea sa isi faca majoritate cu parlamentari traseisti si cu probleme penale, daca va castiga alegerile prezidentiale

Elena Udrea a declarat miercuri, la Europa FM, ca primul lucru pe care l-ar face daca ar castiga alegerile prezidentiale ar fi sa schimbe guvernul Victor Ponta prin crearea unei alte majoritati parlamentare, pentru formarea careia se bazeaza pe traseism politic si, inclusiv, pe parlamentarii care au probleme penale.

Mihail Neamtu, la Adevarul Live: incercand sa fii elegant cu Ponta, risti sa pierzi

Presedintele Partidului Noua Republica, Mihail Neamtu, a declarat, marti, la Adevarul Live ca va lua in calcul sustinerea unei candidaturi la prezidentiale numai daca Klaus Iohannis va demonstra ca se desparte de zona toxica a baronilor PNL. Neamtu a mai precizat ca cine se poarta elegant cu Victor Ponta risca sa piarda, aluzie la Klaus Iohannis, carui ii lipseste fermitatea in atacurile la adresa premierului.

VIDEO Mihail Neamtu, la Adevarul Live: Crin Antonescu stie multe despre Ponta. Ar putea fi o arma letala in campanie

Presedintele Partidului Noua Republica, Mihail Neamtu, a declarat, marti, la Adevarul Live ca va lua in calcul sustinerea unei candidaturi la prezidentiale numai daca Klaus Iohannis va demonstra ca se desparte de zona toxica a baronilor PNL.

Premierul Victor Ponta, la Adevarul Live: Vrem ca Republica Moldova sa fie membra UE pana in 2019

Premierul Victor Ponta este invitat vineri, incepand cu ora 12. 00, la emisiunea Adevarul Live, unde raspunde intrebarilor adresate de jurnalistii Dan Marinescu si Ioana Lupea.

Adevarul Live. Mihail Neamtu: incercand sa fii elegant cu Ponta, risti sa pierzi

Presedintele Partidului Noua Republica, Mihail Neamtu, va discuta, la Adevarul Live, de la ora 11. 00, despre sansele dreptei de a trimite urmatorul presedinte la Cotroceni, despre maniera perversa in care politicienii folosesc religia in campania electorala, dar si despre pericolul ce pandeste Romania dinspre Est. Emisiunea va fi moderata de jurnalistul Sebastian Zachmann.

Adevarul Live ora 14.00. Femei de succes, despre adrenalina si curaj, intr-o lume a barbatilor

Astazi, de la ora 14. 00, in platoul Adevarul Live, discutam, impreuna cu trei femei de succes, despre frumusetea sporturilor extreme, curaj, adrenalina, devotament si pasiuni. Aflam povestile fiecareia dintre ele, cu privire la o lume considerata, de cele mai multe ori, a barbatilor.

Adevarul Live de la ora 14.00, despre femei de succes, despre adrenalina si curaj, intr-o lume a barbatilor

Astazi, de la ora 14. 00, in platoul Adevarul Live, discutam, impreuna cu trei femei de succes, despre frumusetea sporturilor extreme, curaj, adrenalina, devotament si pasiuni. Aflam povestile fiecareia dintre ele, cu privire la o lume considerata, de cele mai multe ori, a barbatilor.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2425 seconds )