Libnet.ro
UNICEF

21:15

Adevarul.ro transmite, pe teritoriul Romaniei, concertul Capelei de Stat din Dreda, de la ora 20.00, de la Sala Palatului

Adevărul Adevărul,
Adevarul.ro transmite, pe teritoriul Romaniei, concertul Capelei de Stat din Dreda, de la ora 20.00, de la Sala Palatului

Astazi, de la ora20. 00, la Sala Palatului, Capela de Stat din Dresda, condusa de Yung-Whun Chung, va avea in program lucrari de Carl Maria von Weber, George Enescu si Johannes Brahms. Solista va fi soprana Laura Aikin. Adevarul. ro va transmite acest concert doar pentru publicul din Romania. continuă pe Adevărul

Adevarul.ro transmite, de la 16.30, de la Ateneu, concertul dirijat de Horia Andreescu, cu solista Elisabeth Leonskaja

Duminica,Orchestra simfonica a Radiodifuziunii din Viena, dirijata de Horia Andreescu, are in program, la Ateneu, de la ora 16. 30, lucrari de Dunser, Beethoven, Enescu. Solista va fi celebra pianista Elisabeth Leonskaja. Adevarul. ro transmite acest concert.

Adevarul.ro transmite live, de la 16.30, concertul ansamblului Cameristi della Scala de la Ateneu

Vineri, 6 septembrie, de la ora 16. 30, in seria Recitaluri si concerte camerale de la Ateneul Roman, ansamblul Cameristi della Scala,dirijat de Wilson Hermanto, va interpreta lucrari de George Enescu, Joseph Haydn si Piotr Ilici Ceaikovski. Adevarul. ro va transmite acest concert.

Templele unicat, vechi de 6.000 de ani, descoperite pe teritoriul Romaniei. Misterele complexe pe care le ascund

Pe teritoriul Romaniei au fost descoperite asezari de cult unicat, cu o simbolistica aparte si o functionalitate care nu a fost pe deplin elucidata de specialisti. Este vorba despre doua temple care au servit populatiilor care au trait acum mai bine de 6. 000 de ani pe teritoriul de astazi al Romaniei.

Neacsu (ISMB): Unitatile de invatamant de stat din Capitala incep luni cursurile; sunt si trei exceptii

Unitatile de invatamant de stat din Capitala incep luni cursurile, existand insa trei cazuri de institutii scolare care au solicitat decalarea inceputului de an scolar, a anuntat inspectorul scolar general al Municipiului Bucuresti, Ioana Mihaela Neacsu.

Cine transmite la TV meciul Romania Malta, din preliminariile Euro 2020

Romania Spania, preliminarii Euro 2020, grupa F. Echipa nationala a Romaniei joaca impotriva reprezentativei similare a Maltei, duminica, 8 septembrie 2019, de la ora 19:00, pe stadionul Ilie Oana din Ploiesti. Meciul este transmis de postul de televiziune Pro TV si poate fi urmarit online in format live video si text. Pro TV transmite .

Cum a pozat sotia Principelui Nicolae al Romaniei pentru o revista din Franta

Alina Maria Binder, sotia Principelul Nicolae, a realizat un pictorial pentru o revista din Franta si a povestit despre frumusetile Romaniei. Iata cum a pozat! .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2533 seconds )