Libnet.ro
UNICEF

20:30

Adi Mutu va fi din nou tata. O imagine cu sotia sa insarcinata face valuri pe retelele de socializare

Antena3 Antena3,
Adi Mutu va fi din nou tata. O imagine cu sotia sa insarcinata face valuri pe retelele de socializare

Adrian Mutu si Sandra au ajuns pe 14 februarie, in fata ofiterului Starii Civile. Cei doi au ales sa devina sot si sotie de Ziua Indragostitilor, deoarece este si ziua in care, in. continuă pe Antena3

Lumea artistica, din nou in DOLIU! A MURIT un indragit cantaret de muzica populara (FOTO)

Showbiz-ul romanesc este din nou in doliu. Cantaretul Relu Mocanu a murit la varsta de 67 de ani, din cauza unor probleme de sanatate.Potrivit libertatea. ro, interpretul de muzica.

Igor Dodon ataca, din nou, Bucurestiul si trimite un avertisment unionistilor

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a cerut din nou, ieri, Bucurestiului sa nu se amestece in treburile interne ale republicii si sa recunoasca tratatul de frontiera, asa cum a recunoscut independenta Republicii Moldova, avertizand ca va combate unionismul pana la moarte, transmite Deschide. md.

Florian Bodog: Spitalul AKH va face din nou transplanturi de plamani romanilor. Si Spitalul Sfanta Maria poate face transplanturi pulmonare

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, a transmis ca Spitalul AKH va face din nou transplanturi pulmonare romanilor, asta dupa ce in urma cateva zile, reprezentantii clinicii au spus ca nu vor mai face acest lucru. De asemenea, minis .

Cetatenii din Prelungirea Ghencea ies din nou in strada pe 1 aprilie: Vrem pasaj si vrem largire, pacaleala nu mai tine!

Cetatenii din Prelungirea Ghencea si Domnesti ies din nou in strada,sambata, pe 1 aprilie, pentru a cere Primariei Capitalei sa largeascastrada Prelungirea Ghencea, sa faca trotuare si piste pentru biciclete.In plus, acestia cer Ministerului Transporturilor sa faca un pod pesteSoseaua de Centura. In prezent, traficul in zona este de comar, deoarece circulatia se desfasoara doar pe o banda pe sens, nu sunt trotuare, iar cand ploua zona este plina de balti.

BALENA ALBASTRA loveste din nou! 3 copii din Bacau, depistati jucand JOCUL SINUCIGAS

Trei copii din Sascut, judetul Bacau au fost depistati jucand Balena Albastra, potrivit publicatiei Desteptarea. Copiii erau in faza in care erau amenintati de un adult, aparent din afara.

VIDEO. Manifestatie de sustinere a sefei DNA, Laura Codruta Kovesi. Protestatarii se vor intalni in Piata Victoriei: Pana acum am rezistat, e timpul sa luptam din nou

Un nou protest se anunta, miercuri, in Bucuresti, dupa comunicarea de catre ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a rezultatelor evaluarii sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, si a procurorului-general, Augustin Lazar. Manifestantii s-au organizat .

Din nou, INDEPENDENT: Fostul ofiter SRI Daniel Savu A DEMISIONAT din PRU

Fostul ofiter SRI Daniel Savu a demisionat, marti, din Partidul Romania Unita, condus de Bogdan Diaconu. Acesta a motivat ca miscarea nationalista din Romania nu poate progresa daca este.

Manifestatie de sustinere a sefei DNA, Laura Codruta Kovesi. Protestatarii se vor intalni in Piata Victoriei: Pana acum am rezistat, e timpul sa luptam din nou

Un nou protest se anunta, miercuri, in Bucuresti, dupa comunicarea de catre ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a rezultatelor evaluarii sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, si a procurorului-general, Augustin Lazar. Manifestantii s-au organizat .

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )