Libnet.ro
UNICEF

21:15

Adjunctul sefei DNA este cercetat disciplinar de Inspectia Judiciara

Antena3 Antena3,
Adjunctul sefei DNA este cercetat disciplinar de Inspectia Judiciara

Adjunctul Laurei Codruta Kovesi a fost trimis in judecata disciplinara de Inspectia Judiciara, acuzat ca a incalcat prevederi dintr-un ordin al procurorului general si din regulamentul DNA, care limiteaza. continuă pe Antena3

Procurorul Marius Iacob, adjunctul sefei DNA, este cercetat disciplinar de catre Inspectia Judiciara

Procurorul sef adjunct al Directiei Nationale Anticoruptie DNA), Marius Iacob, este cercetat disciplinar de catre Inspectia Judiciara, care arata ca, incalcand mai multe dispozitii, a delegat un procuror sef serviciu sa reprezinte DNA in procesul civil avand ca obiect suspendarea ordinului prin care procurorul Mihaiela Moraru Iorga a fost suspendata din DNA, scrie News. ro. De asemenea, este cercetat disciplinar si procurorul Carmen Simona Ricu, desemnat sa reprezinte DNA in procesul Mihaielei Moraru Iorga si care ar fi incalcat astfel regimul incompatibilitatilor si interdictiilor functiei de magistrat.

Procurorul Marius Iacob, adjunctul sefei DNA, este cercetat disciplinar de catre Inspectia Judiciara

Procurorul sef adjunct al Directiei Nationale Anticoruptie Marius Iacob este cercetat disciplinar de catre Inspectia Judiciara, care arata ca, incalcand mai multe dispozitii, a delegat un procuror sef serviciu sa reprezinte DNA in procesul civil avand ca obiect suspendarea ordinului prin care procurorul Mihaiela Moraru Iorga a fost suspendata din DNA.

Inspectia Judiciara ii trimite in judecata la CSM pe adjunctul lui Kovesi si pe un sef de serviciu din DNA

Marius Iacob, adjunct al sefei DNA, si Carmen Simona Ricu, sef serviciu al Directiei, vor fi judecati de procurorii din Consiliul Superior al Magistraturii pentru abateri disciplinare savarsite in legatura cu.

DNA, actiune neasteptata in instanta. Cu cine s-au aliat procurorii anticoruptie in procesul cu Inspectia Judiciara

Directia Nationala Anticoruptie DNA) face o mutare neasteptata in instanta. La Curtea de Apel Bucuresti s-a judecat, joi, primul termen in dosarul in care Inspectia Judiciara a contestat in instanta o.

Kovesi primeste o GREA LOVITURA! Chemata de URGENTA sa dea explicatii la Inspectia Judiciara

Sefa DNA, Laura Codruta Kovesi este chemata din nou sa dea explicatii la Inspectia Judiciara. De aceasta data procurorul sef a fost citata pentru actiunea legata de consiliera ei Dana Titian care ar.

Un individ violent, care a atacat un politist cu un par, plasat sub control judiciar. Omul legii e cercetat disciplinar

Un individ violent, despre care vecinii spun ca ar teroriza de ani de zile cartierul Ghinda al municipiului Bistrita, s-a ales cu control judiciar dupa ce a atacat un politist si un jandarm cu un scaun si un par. Politistul pe care l-a atacat este anchetat de catre superiori, dupa ce acesta si-a folosit arma din dotare pentru a-l speria pe agresor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )