Libnet.ro
UNICEF

05:00

Administratia Prezidentiala, despre scandalul din PSD: Presedintele asteapta sa vada ce se intampla in mod oficial

Adevărul Adevărul,
Administratia Prezidentiala, despre scandalul din PSD: Presedintele asteapta sa vada ce se intampla in mod oficial

Purtatorul de cuvant al presedintelui Romaniei, Madalina Dobrovolschi, a anuntat ca seful statului se va intlni saptamana viitoare cu cancelarul german Angela Merkel. Cat despre situatia tensionata din PSD, Klaus Iohannis asteapta un deznodamant oficial. continuă pe Adevărul

Administratia prezidentiala: Presedintele Iohannis se va intalni saptamana viitoare cu Angela Merkel

Purtatorul de cuvant al presedintiei, Madalina Dobrovolsch, a declarat, marti, ca presedintele Klaus Iohannis va merge saptamana viitoare intr-o vizita la Berlin, ocazie cu care se va intalni cu Angela Merkel, cancerul german. Tot saptamana viitoare, presedintele va ajunge si la Bruxelles, unde va avea o intrevedere cu presedintele francez, Emmanuel Macron.

Tomac: Dragnea ar vrea sa puna un premier de la UDMR, mi-au spus inclusiv colegi din PSD/ Kelemen Hunor: Ce a fumat de dimineata, ce a tras pe nas?

Deputatul PMP Eugen Tomac a sustinut ca presedintele PSD, Liviu Dragnea, ar intentiona sa propuna un premier de la UDMR, in locul lui Sorin Grindeanu. In replica, liderul UDMR Kelemen Hunor le-a spus jurnalistilor ca Tomac probabil a fumat ceva de dimineata sau a tras pe nas.

Rasturnare de situatie! Boureanu si-ar fi lovit inclusiv iubita, in scandalul din trafic. Politist: Uite, o loveste si pe fata!

Noi detalii din scandalul in care a fost implicat Cristian Boureanu. Fostul deputat nu a lovit doar un politist asa cum s-a spus initial, ci in total trei persoane. Iubita, care incerca cu.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )