Libnet.ro
UNICEF

08:15

Administratia Trump a prezentat un proiect pentru cea mai ampla reforma a Codului Fiscal din ultimii 30 de ani

Hotnews Hotnews,
 Administratia Trump a prezentat un proiect pentru cea mai ampla reforma a Codului Fiscal din ultimii 30 de ani

Presedintele american Donald Trump a propus reduceri importante de taxe, intr-o reforma despre care administratia sa spune ca va alimenta cresterea economica si va genera locuri de munca si prosperitate pentru clasa de mijloc a SUA. Planul sau ambitios a alarmat insa congresmenii, care se tem ca deficitul fiscal va scapa de sub control. continuă pe Hotnews

Administratia Trump va continua sa plateasca subventiile in cadrul Obamacare

Administratia Trump va continua sa plateasca subventiile pentru americanii cu venituri mici care beneficiaza de asistenta medicala in cadrul Obamacare, insa nu au fost luate decizii cu privire la o finantare viitoare, potrivit unui oficial de la Casa Alba, citat de Reuters.

Uber si-a prezentat planurile pentru vehiculele zburatoare. Va face primele teste in 2020 si vrea sa lanseze servicii comerciale in 2023

Uber are ambitii nu doar pe pamant, ci si in cer. Compania condusa de controversatul Travis Kalanick si-a prezentat planurile pentru serviciile de transport persoane cu vehicule zburatoare, Dallas si Dubai fiind primele orase in care acestea ar putea fi testate in cativa ani. Uber a decis sa faca parteneriate cu companii aeriene precum Bell Helicopter si Embraer.

Moldova, regiune napastuita. Cea mai saraca zona a tarii plateste cea mai scumpa energie, la cea mai slaba calitate |GRAFICE

Avaria masiva din sistemul energetic de saptamana trecuta a repus pe tapet problema retelelor vechi de electricitate. in cinci din cele opt zone de distributie opereaza companii private, insa efectele nu sunt foarte vizibile. Cea mai grava situatie e in Moldova.

Cea mai batrana mama din Romania isi pregateste fiica pentru momentul cand va ramane singura

Cea mai batrana mama din lume, Adriana Iliescu, cea care va implini o varsta rotunda, 80 de ani,isi pregateste fiica pentru aici cand ea nu va mai fi, potrivit.

Londra, cea mai cautata destinatie de catre romani, insa creste interesul pentru Marrakech

Londra este cea mai cautata destinatie de catre romani, insa creste interesul pentru orasul marocan Marrakech, potrivit site-ului de cautare a biletelor de avion Momondo. ro .

Business report: Romania are a noua cea mai mare arie naturala protejata din UE;APCR cere presedintelui Iohannis sa nu promulge legea care va permite exportul paralel de medicamente;Contributiile sociale se modifica, de la anul

Opel Mokka X vs Skoda Yeti, Suzuki Vitara: Cine condimenteaza mai bine SUV-ul de clasa mica. Mokka a fost un adevarat hit pentru Opel, mai ales ca. Viorel Stefan: Nicicand nu s-a luat in calcul nationalizarea fondurilor de pensii. Interventia de o maniera foarte dura a Autoritatii de Supraveghere Financiara in.

Cea mai importanta tinta este aceea de a face sistemul public de salarizare gestionabil

Cea mai importanta tinta a proiectului Legii salarizarii unice este aceea de a face sistemul de salarizare public gestionabil, in contextul in care Guvernul va trebui sa gaseasca spatiu fiscal pentru o anvelopa salariala mai mare cu 32 de miliarde de lei fata de ce exista acum, a declarat ministrul Finantelor, Viorel Stefan, in cadrul emisiunii in fata ta, difuzata duminica, la Digi24.

Londra, cea mai cautata destinatie in randul romanilor

Capitala Marii Britanii, Londra, ramane cea mai cautata destinatie de catre romani, potrivit unui studiu realizat de motorul de cautare independent momondo.

Avalansa de la Balea-Lac - 23 de morti. Cum s-a petrecut cea mai mare tragedie montana din Romania

17 aprilie 1977. La Balea avea sa se consume cea mai mare tragedie montana din Romania. O avalansa si cateva secunde au facut sa dispara 23 de persoane. Printre acestea, 19 elevi cu varste intre 15 si 18.

Guvernul Grindeanu, cea mai mica rata de colectare a veniturilor dupa iesirea din criza

Partidul National Liberal afirma ca actualul Executiv are cea mai mica rata de colectare a veniturilor la bugetul de stat din anul 2008 si pana in prezent si considera ca eficienta guvernamentala prezentata de catre premierul Sorin Grindeanu si liderul PSD, Liviu Dragnea, drept un succes dupa trei luni de mandat se prefigureaza a fi un esec rasunator.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2332 seconds )