Libnet.ro
UNICEF

20:00

Business report: Romania are a noua cea mai mare arie naturala protejata din UE;APCR cere presedintelui Iohannis sa nu promulge legea care va permite exportul paralel de medicamente;Contributiile sociale se modifica, de la anul

Hotnews Hotnews,
 Business report: Romania are a noua cea mai mare arie naturala protejata din UE;APCR cere presedintelui Iohannis sa nu promulge legea care va permite exportul paralel de medicamente;Contributiile sociale se modifica, de la anul

Opel Mokka X vs Skoda Yeti, Suzuki Vitara: Cine condimenteaza mai bine SUV-ul de clasa mica. Mokka a fost un adevarat hit pentru Opel, mai ales ca. Viorel Stefan: Nicicand nu s-a luat in calcul nationalizarea fondurilor de pensii. Interventia de o maniera foarte dura a Autoritatii de Supraveghere Financiara in. continuă pe Hotnews

Romania are a noua cea mai mare arie naturala protejata din UE

Aria naturala protejata din Romania se afla in 2015 la un nivel destul de ridicat, tara noastra situandu-se pe locul noua in Uniunea Europeana dupa procentul de suprafata protejata din totalul suprafetei tarii, arata datele institutului european de statistica Eurostat.

Avalansa de la Balea-Lac - 23 de morti. Cum s-a petrecut cea mai mare tragedie montana din Romania

17 aprilie 1977. La Balea avea sa se consume cea mai mare tragedie montana din Romania. O avalansa si cateva secunde au facut sa dispara 23 de persoane. Printre acestea, 19 elevi cu varste intre 15 si 18.

Cea mai mare greseala a femeii in relatia cu barbatul!Preotul Constantin Necula spune ce inseamna o relatie perfecta si femeia ideala

Cea mai mare greseala a femeii in relatia cu barbatul este sa-l anuleze cu pretentii absurde. Distrugand tocmai libertatea reactiei, a vointei care limpezeste.

Descoperire in Oltenia: Cea mai mare punga de gaz a Romaniei e si mai mare

Productia de gaze din zacamantul Totea din Oltenia, cel mai mare de acest fel din Romania, a depasit asteptarile. Iar rezervele de gaze sunt mai mari decat estimarile anterioare. Timp de 20 de.

Cea mai mare pana de curent din ultimii 25 de ani. Mii de oameni au ramas fara energie electrica

Vremea rea inca se resimte in judetul Galati, unde alimentarea cu energie electrica are de suferit pentru zeci de mii de abonati. Peste 200 de stalpi au fost rupti, fiind afectate 40 de linii de.

Dupa viscol a venit gerul peste Romania: A fost cea mai rece noapte de aprilie din ultimii 14 ani (VIDEO)

Dupa viscol, a dat inghetul. Romanii au trecut peste cea mai rece noapte de aprilie din ultimii 14 ani. Au fost minus 13 grade in zona montana inalta. Jumatate din Romania a.

Moody 's: Romania are deficite tot mai mari

Agentia de evaluare Moody 's a anuntat ca a redus perspectiva in ceea ce priveste ratingul Romaniei de la pozitiv la stabil, dar a reconfirmat ratingul Baa3 pentru datoria pe termen lung. Analistii agentiei au redus perspectiva din cauza politicii fiscale expansioniste, care a dus la cresterea deficitului fiscal, iar politica macroeconomica prociclica a dus la largirea deficitului de cont curent, ceea ce va obliga Guvernul sa se imprumute tot mai mult, iar tara ar deveni astfel tot mai vulnerabila la socuri financiare externe.

Presa franceza, despre victoria lui Emmanuel Macron si Marine Le Pen: Doi candidati care se considera antisistem au ajuns in turul doi al alegerilor prezidentiale din Franta. Cea mai mare parte a clasei politice indeamna electoratul sa blocheze ascensiune

Proeuropeanul Emmanuel Macron si lidera extremei dreapta Marine Le Pen incep, luni, batalia in turul doi al alegerilor prezidentiale, dupa victoria din primul tur de scrutin, care a avut loc duminica. Astfel, in cursa pentru presedintia Frantei au ramas doi candidati total opusi, insa care se considera antisistem.

Preturile locuintelor din Londra au inregistrat cel mai mare declin din ultimii opt ani

Preturile locuintelor din Londra au inregistrat cea mai mare scadere anul acesta, in aprilie, in ultimii opt ani, deoarece cumparatorii au evitat zonele centrale ale capitalei, potrivit Bloomberg.

Business report:Primul lant de magazine cashcarry lansat de investitori romani. Are preturi de discounter si se adreseaza persoanelor fizice;Viorel Stefan: De anul viitor raman doar doua contributii: CAS si CASS. Le trecem in sarcina angajatului;Guvernul

Romania in 2020: care sunt judetele cu cele mai mari cresteri salariale. Salaj, Botosani si Sibiu conduc topul judetelor in care se vor inregistra cele mai mari cresteri ale salariului mediu net pana in anul 2020, reiese din cea mai recenta. Guvern: 19 milioane de euro alocate temporar pentru IMM-uri. Guvernul a hotarat alocarea temporara a sumei de 19,038 milioane de euro in scopul asigurarii.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )