Libnet.ro
UNICEF

21:30

Admitere 2017. Cea mai mica medie cu care un buzoian a intrat anul acesta la liceu a fost 2,46

Adevărul Adevărul,
Admitere 2017. Cea mai mica medie cu care un buzoian a intrat anul acesta la liceu a fost 2,46

Un numar de 23 dintre cei 24 de elevi buzoieni care au obtinut media 10 la Evaluarea Nationala au fost admisi, in urma repartizarii computerizate, la Colegiul National B. Hasdeu. Toti au ajuns la clasele cu profil matematica-informatica. continuă pe Adevărul

Aceasta este cea mai mica stea descoperita pana acum

Astronomii de la University of Cambridge au descoperit cea mai mica stea identificata pana in prezent. Studiul cercetatorilor a fost publicat in Astronomy Physics si discuta despre steaua EBLM J0555-57Ab, care este la limita inferioara pe care o pot avea stelele cand vine vorba de dimensiuni. Forta gravitationala de la suprafata este de aproximativ [].

Izolati in Romania, popas final: cea mai mica scoala din tara prezentata in ultimul episod al seriei de reportaje

Seria Izolati in Romania ajunge la final cu ultimul reportaj in care este prezentata cea mai mica scoala din tara, aflata la granita cu Ucraina.

Cea mai atractiva si spectaculoasa etapa, TROFEUL CETATEA FAGARASULUI, INTERNATIONAL AUTOTEST CHALLENGE 2017, numar record de participanti si spectatori! (P)

Sambata, 8 iulie 2017, s-a desfasurat la Fagaras cea mai atractiva si spectaculoasa etapa din sezonul actual al INTERNATIONAL AUTOTEST CHALLENGE 2017. Evenimentul a fost organizat de GT Auto Club Sportiv si Automobil Clubul Roman, cu sprijinul Primariei Fagaras.

Samsung depaseste Apple, devenind cea mai profitabila companie din sectorul tehnologic

Samsung Electronics a depasit, probabil, Apple Inc. in trimestrul al doilea din 2017, devenind cea mai profitabila companie din sectorul tehnologic pe plan global, dar pentru a-si mentine pozitia va trebui sa spere ca producatorul telefoanelor iPhone nu va avea o evolutie la fel de buna, transmite Wall Street Journal, potrivit Agerpres.

Decapotabila Mazda, modelul care a avut a doua cea mai mare crestere din gama japoneza

Decapotabila Mazda, MX-5, este modelul care a avut a doua cea mai mare crestere din gama japoneza in primele 6 luni, dupa Mazda3.

Romania, printre statele UE care au inregistrat cea mai mare scadere a populatiei in 2016

Populatia Uniunii Europene UE) a ajuns la aproape 512 milioane de persoane la 1 ianuarie 2016, de la 508,3 milioane persoane la 1 ianuarie 2015, insa tara noastra se numara printre statele membre UE care au inregistrat cea mai mare scadere a populatiei in 2016, arata datele publicate ieri de Oficiul european de Statistica Eurostat).

Romania in UE, 2016: Tara cu cea mai mare mortalitate infantila, care cheltuie cel mai putin pentru educatie si sanatate

Romania este tara membra a Uniunii Europene care are, de departe, cea mai mare mortalitate infantila, care cheltuieste cel mai putin pentru sanatatea si educatia populatiei, dar care a parasit anul trecut, in premiera, pozitia de al doilea cel mai sarac stat, arata raportul Romania in Uniunea Europeana, realizat de Institutul National de Statistica INS).

Romania in UE: Tara cu cea mai mare mortalitate infantila, care cheltuie cel mai putin pentru educatie si sanatate

Romania este tara membra a Uniunii Europene care are, de departe, cea mai mare mortalitate infantila, care cheltuie cel mai putin pentru sanatatea si educatia populatiei, dar care a parasit anul trecut, in premiera, pozitia de al doilea cel mai sarac stat, arata raportul Romania in Uniunea Europeana, realizat de Institutul National de Statistica INS).

Romania in UE, 2016: Tara cu cea mai mare mortalitate infantila, care cheltuie cel mai putin pentru educatie si sanatate

Romania este tara membra a Uniunii Europene UE) care are, de departe, cea mai mare mortalitate infantila, care cheltuieste cel mai putin pentru sanatatea si educatia populatiei, dar care a parasit anul trecut, in premiera, pozitia de al doilea cel mai sarac stat, arata raportul Romania in Uniunea Europeana, realizat de Institutul National de Statistica INS).

Goldman Sachs: Yenul este cea mai sigura moneda din lume

Yenul japonez este cea mai sigura moneda din lume, iar francul elvetian si dolarul american concureaza pentru locul al doilea, potrivit unei analize efectuate de banca americana Goldman Sachs Group, relateaza Bloomberg, potrivit News. ro.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )