Libnet.ro
UNICEF

21:00

Admitere la liceu 2013 Incep inscrierile la liceu, prin completarea fiselor cu optiunile absolventilor de gimnaziu. Topul liceelor din Bucuresti

Hotnews Hotnews,
 Admitere la liceu 2013 Incep inscrierile la liceu, prin completarea fiselor cu optiunile absolventilor de gimnaziu. Topul liceelor din Bucuresti

Admiterea in liceu incepe vineri, 5 iulie, cu completarea fiselor de inscriere de catre absolventii claselor a VIII-a. Admiterea in anul scolar 2013 - 2014 se face fara examen, prin repartizare computerizata, pe baza mediei generale de la Evaluarea Nationala si a mediei generale de absolvire a claselor a V-a - a VIII-a. Exceptie fac clasele de liceu pentru care elevii trebuie sa sustina probe de aptitudini si clasele cu predare in regim bilingv. Vezi in articol calendarul admiterii in liceu in anul scolar 2013 - 2014Topul celor mai bune licee din BucurestiDescarca fisa de inscriere la liceu. continuă pe Hotnews

ADMITERE LICEU 2013 Adevarul.ro ii arata copilului tau la ce liceu poate fi repartizat in functie de media de la Evaluarea Nationala!

Elevii care au dat examenul de Evaluare Nationala 2013 si care vor fi repartizati prin calculator la liceu pe 16 iulie, pot sa isi dea seama, cu aproximatie, la ce liceu vor intra in functie de notele pe care le-au luat la Capacitate 2013 cu ajutorul unei aplicatii pe care o vor putea accesa pe adevarul. ro.

ADMITERE LICEU 2013 Povestile celor mai buni profesori din judetul Neamt. Carmen Capitanu pregateste olimpici in liceul de la poalele Cetatii lui Stefan

Adevarul. ro va prezinta cativa dintre profesorii nemteni care fac perfomanta an de an cu elevii care le trec prin mana si liceele la care acestia activeaza. Unul dintre profesorii care fac cinste judetului este Carmen Capitanul, de la Colegiul National Stefan cel Mare din Targu Neamt.

ADMITERE LICEU 2013. Profesori de top din Vrancea. Aurelia Nedelcu a visat toata viata sa devina dascal

Adevarul. ro va prezinta cativa dintre profesorii vranceni care fac perfomanta an de an cu elevii care le trec prin mana si liceele la care acestia activeaza.

ADMITERE LICEU 2013. Profesori de top din Iasi. Jean Rotaru, antrenorul de olimpici de la Colegiul National

Adevarul. ro va prezinta cativa dintre profesorii ieseni care fac perfomanta an de an cu elevii care le trec prin mana si liceele la care acestia activeaza.

ADMITERE LICEU 2013 Povestile celor mai buni profesori din judetul Calarasi. Corina Ionescu, un dascal de nota 10

Dupa topul celor mai bune licee din judetul Calarasi, adevarul. ro continua sa publice povestile profesorilor cu performante notabile. Elita dascalilor calaraseni are cu ce se mandri. Corina Ionescu45 de ani) este unul dintre profesorii care, prin elevii sai, a purtat cu mandrie in lume numele orasului de pe malul Borcei.

ADMITERE LICEU 2013 Topul celor mai bune licee din Bucuresti

Bucurestiul are multe licee celebre, unele vechi de peste un secol, cu traditie si care au fost ridicate la statutul de Colegii Nationale. Cand vine vorba de alegerea unui liceu foarte bun pentru copiii lor, parintii se uita cel mai adesea la Sf. Sava, Mihai Viteazul, Tudor Vianu, sau, cine isi permite taxele de scolarizare, la Liceul International de Informatica, care este o institutie privata.

ADMITERE LICEU 2013 Povestea celui mai indragit profesor satmarean- Anna- Maria Marusca

Se poate mandricu o suita de reusite alaturi de elevii sai, din 1991, de cand este profesor. inca din copilarie era indreptata inspre a-si consilia si ajuta familia, prietenii si colegii. Acest fapt este definitoriu astazi, cand are responsabilitatea de a conduce un colegiu, colegiu de prestigiu in spatiul educativ satmarean si national.

ADMITERE LICEU 2013 Povestilecelor mai buni profesori din judetul Caras-Severin

Profesorii si elevii care s-au remarcat dealungul anilor in activitatea didactica sunt cele mai veritabile modele pentru viitori elevi.

ADMITERE LICEU 2013 Profesoara de la Balcescu care preda c-an SUA : la ora trebuie sa fii actor si magician

Corina Sitaru de la Liceul Nicolae Balcescu din Cluj-Napoca preda matematica de peste 30 de ani si a invatat, cu fiecare generatie de elevi, ca trebuie sa tina innoiasca constant metodele didactice.

ADMITERE LICEU 2013 Profesoara de la Balcescu care preda ca-n SUA : la ora trebuie sa fii actor si magician

Corina Sitaru de la Liceul Nicolae Balcescu din Cluj-Napoca preda matematica de peste 30 de ani si a invatat, cu fiecare generatie de elevi, ca trebuie sa tina innoiasca constant metodele didactice.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2389 seconds )