Libnet.ro
UNICEF

13:45

ADMITERE LICEU 2013 Povestile celor mai buni elevi din judetul Vaslui

Adevărul Adevărul,
ADMITERE LICEU 2013 Povestile celor mai buni elevi din judetul Vaslui

Dupa ce v-am prezentat un top al celor mai bune licee din Vaslui, dar si cel mai iubit profesor, a venit randul sa facem cunostinta cu cei mai merituosi liceeni din judet. continuă pe Adevărul

ADMITERE LICEU 2013 Povestile celor mai buni elevi de liceu din judetul Vaslui

Dupa ce v-am prezentat un top al celor mai bune licee din Vaslui, dar si cel mai iubit profesor, a venit randul sa facem cunostinta cu cei mai merituosi liceeni din judet.

ADMITERE LICEU 2013 Povestile celor mai buni elevi ai Teleormanului

Adevarul ii ajuta pe tinerii care au dat Capacitatea sa-si aleaga liceul la care se vor inscrie prezentandu-le povestile si sfaturile a doi elevi de top de la doua licee de top din judetul Teleorman: Dana Ciupageanu, fost elev de marca al Colegiului National Anastasescu din Rosiorii de Vede si Adriana Stancu, olimpic al Liceului Pedagogic Mircea Scarlat din Alexandria.

ADMITERE LICEU 2013 Povestile celor mai buni elevi si absolventi ai liceelor de top din judetul Mures.Flavia Rosianu - absolvent model si Anamaria Girbovan - elev de top

Flavia Rosianu - varful de lance al promotiei 2012 de absolventi ai Colegiului National Unirea din Targu-Mures si Anamaria Girbovan - sefa de promotie 2013 a Colegiului National Alexandru Papiu Ilarian din Targu-Mures.

ADMITERE LICEU 2013 Povestile celor mai buni elevi tulceni: Adelina Jelescu, absolventa a Colegiului Haret, se indreapta spre o cariera in politica

Este una dintre elevele din judet care a reusit sa promovze liceul cu brio: in anul 2012 a obtinut media 10 la examenul de bacalaureat.

ADMITERE LICEU 2013 Povestile celor mai buni profesori din judetul Calarasi. Corina Ionescu, un dascal de nota 10

Dupa topul celor mai bune licee din judetul Calarasi, adevarul. ro continua sa publice povestile profesorilor cu performante notabile. Elita dascalilor calaraseni are cu ce se mandri. Corina Ionescu45 de ani) este unul dintre profesorii care, prin elevii sai, a purtat cu mandrie in lume numele orasului de pe malul Borcei.

ADMITERE LICEU 2013 Povestile celor mai buni profesori din judetul Teleorman

Experienta, premiile, distinctiile, dar si respectul elevilor o fac pe Stefania Panea unul din cei mai buni profesori ai Colegiului National Unirea din Turnu Magurele. Doamna profesor a inceput sa le desluseasca elevilor tainele limbii romane si ale francezei inca din anul 1978. Domnia sa are mare incredere in elevii din ziua de astazi si crede ca inca se poate face performanta.

ADMITERE LICEU 2013 Povestile celor mai buni profesori din judetul Neamt. Carmen Capitanu pregateste olimpici in liceul de la poalele Cetatii lui Stefan

Adevarul. ro va prezinta cativa dintre profesorii nemteni care fac perfomanta an de an cu elevii care le trec prin mana si liceele la care acestia activeaza. Unul dintre profesorii care fac cinste judetului este Carmen Capitanul, de la Colegiul National Stefan cel Mare din Targu Neamt.

ADMITERE LICEU 2013 Povestilecelor mai buni elevi si absolventi din judetul Caras-Severin

Cei mai buni elevi si absolventi ai liceelor din Caras-Severin sunt la randul lor exemple pentru colegii care acum vor sa urmeze acelasi drum.

ADMITERE 2013 Povestile celor mai buni elevi tulceni: Razvan Pindic, elevul de exceptie al Liceului Teoretic Grigore Moisil

Razvan, elev la Liceul Teoretic Grigore Moisil pe primul loc in judetul Tulcea), vrea sa se indrepte spre cercetare in domeniul medicinei.

ADMITERE LICEU 2013 Povestilecelor mai buni profesori din judetul Caras-Severin

Profesorii si elevii care s-au remarcat dealungul anilor in activitatea didactica sunt cele mai veritabile modele pentru viitori elevi.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2462 seconds )