Libnet.ro
UNICEF

25 Mai.

ADMITERE LICEU 2014. Cinci elevi din Dolj au medie maxima la admiterea la liceu

Adevărul Adevărul,
ADMITERE LICEU 2014. Cinci elevi din Dolj au medie maxima la admiterea la liceu

Cinci elevi din judetului Dolj au reusit performanta de a obtine media 10 pe linie la Evaluarea Nationala 2014. Absolventii de clasa a VIII-a pot sa-si calculeze la ce liceu au cele mai mari sanse sa intre cu ajutorul unei aplicatii marca admitereliceu. ro. continuă pe Adevărul

ADMITERE LICEU 2014 Doi elevi din Prahova au medie maxima la admiterea la liceu

Doi elevi din Ploiesti, ambii de la Colegiul National I. Caragiale au media maxima, pentru admiterea la liceu, dupa ce au obtinut 10 la Evaluarea Nationala si, cu aceeasi medie, au absolvit si gimnaziul.

ADMITERE LICEU 2014 Doua eleve din Timis au medie maxima la admiterea la liceu

Oana Cosmina Nuta, de la Gigore Moisil si Ana-Maria oravitan de la Scoala Gimnaziala nr. 16 din Timisoara, sunt performerele anului 2014.

ADMITERE LICEU 2014 BOTOSANI. Fara elevi cu zece pe linie in acest an. Medii mai mici la admitere fata de anii trecuti

In acest an la Evaluarea Nationala, elevii de la colegiile nationale cu pretentii din municipiul resedinta de judet au fost devansati de absolventii de clasa a VIII a din Dorohoi. Mediile au scazut fata de anul trecut, niciun 10 absolut nefiind inregistrat, iar cea mai mare medie a fost de 9. in acest conditii si liceele cu prestigiu vor fi nevoite sa scada stacheta la admitere.

ADMITERE LICEU 2014 Niciun elev din Hunedoara nu a obtinut media maxima

Cea mai mare medie de admitere la liceu in judetul Hunedoara a fost 9,96, iar cea mai mica a fost de 2,26. Spre deosebire de anul trecut, cand sapte elevi hunedoreni de clasa a opta au intrat la liceu cu media maxima la admitere, anul acesta niciun elev hunedorean nu a obtinut media 10.

ADMITERE LICEU 2014. Elevi de 10 din Satu Mare la evaluarea nationala 2014

Potrivit clasamentului publicat de MinisterulEducatiei Nationale, la nivelul judetului Satu Mare au reusit performanta de a obtine media 10 pe linie la evaluarea nationala 2014 cinci elevi. Trei dintre cele cinci medii au fost obtinute de elevele Colegiului National Mihai Eminescu.

ADMITERE LICEU 2014. Care sunt liceele cu cea mai mica medie de admitere din judetul Satu Mare

In functie de notele pe care le-au luat la examenul de evaluare nationala, dar si de media cu care au terminat cei patru ani de scoala, elevii pot sa isi aleaga liceul la care vor sa studieze in continuare. Adevarul. ro va prezinta unitatile de invatamant cu cele mai mici medii de admitere din Satu Mare.

ADMITERE LICEU 2014 NEAMT Un singur elev din Neamt are medie maxima la admiterea la liceu

Opt note de 10 au fost obtinute in Neamt in urma examenului de Evaluare Nationala 2014. Un singur elev va intra insa la liceu cu calificativ maxim, avand media 10 si dupa absolvirea gimnaziului.

ADMITERE LICEU 2014 IASI Un elev din Liteni a reusit performanta de a se clasa pe ultimul loc la Evaluarea Nationala, cu media 1 curat

La Evaluare Nationala 2014 Iasi au existat 6. 609 de elevi clasati cu rezultate dupa desfasurarea examenelor. 59 de candidati au reusit performanta de a obtine note intre 1. 00 si 1. 99, dar vor fi repartizati computerizat la sesiunea de admitere la liceu 2014.

ADMITERE LICEU 2014 DAMBOVITA: O singura medie de admitere de 10

In Dambovita, un singur elev are media 10 la admiterea la liceu 2014. Este vorba de Daiana Maria Tabarca de la Liceul de Arte Balasa Doamna, din Targoviste.

ADMITERE LICEU 2014 NEAMT Treisprezece elevi au luat media 1 la Evaluarea Nationala

La Evaluare Nationala 2014 Neamt au existat 4. 741 elevi clasati cu rezultate dupa desfasurarea examenelor. 121 de absolventi au medii sunt cuprinse intre 2,18 minima pe judet) si 4,99, dar vor fi repartizati computerizat la sesiunea de admitere la liceu 2014.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 25 Mai.

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1997 seconds )