Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un adolescent isi pierde vederea pe zi ce trece. Nu mai vad decat la trei-cinci metri in fata mea

Adevărul Adevărul,
Un adolescent isi pierde vederea pe zi ce trece. Nu mai vad decat la trei-cinci metri in fata mea

Robert Negomireanu, in varsta de 18 ani, din comuna gorjeana Urdari, are o singura mare dorinta: vrea doar sa nu ramana orb. continuă pe Adevărul

Modul teribil in care raceala iti afecteaza creierul - Este mai grav decat ti-ai imaginat

Atunci cand esti bolnava, starea de spirit, modul de gandire si timpul de reactie au de suferit. Un creier bolnav este un creier incet. La fel cum corpul tau se simte slabit, si creierul isi pierde o parte din.

Prognoza meteo pentru joi si vineri. Vremea va fi mai rece decat in mod obisnuit

Vremea va fi mai rece decat in mod obisnuit, in special dimineata si noaptea, in cea mai mare parte a tarii, informeaza ANM. Prognoza meteo joi si vineri: Joi in.

Vremea va fi mai rece decat in mod obisnuit. Prognoza meteo pentru urmatoarele zile

Administratia Nationala a Meteorologiei a anuntat ca vremeava fi mai rece decat in mod obisnuit, in special dimineata si noaptea, in cea mai mare parte a tarii. Joi Vremea.

Gabriela Firea: Vom implementa un program care prevede 58 de trasee pentru transportul de calatori intre Bucuresti si Ilfov, acestea insumand 1.150 de km, cu 300 de km mai mult decat exista

Primaria Capitalei vrea sa reorganizeze transportul de calatori in zona Bucuresti Ilfov, urmand sa infiinteze noi trasee. Astfel, dupa reorganizare vor fi 58 de trasee insumand 1. 150 de km, cu 300 de km mai mult decat exista, a declarat miercuri primarul general, Gabriela Firea. De asemenea, in perioada urmatoare se va publica anuntul de intentie privind licitatia de atribuire a celor 58 de trasee.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2174 seconds )