Libnet.ro
UNICEF

22:45

Gabriela Firea: Vom implementa un program care prevede 58 de trasee pentru transportul de calatori intre Bucuresti si Ilfov, acestea insumand 1.150 de km, cu 300 de km mai mult decat exista

Hotnews Hotnews,
 Gabriela Firea: Vom implementa un program care prevede 58 de trasee pentru transportul de calatori intre Bucuresti si Ilfov, acestea insumand 1.150 de km, cu 300 de km mai mult decat exista

Primaria Capitalei vrea sa reorganizeze transportul de calatori in zona Bucuresti Ilfov, urmand sa infiinteze noi trasee. Astfel, dupa reorganizare vor fi 58 de trasee insumand 1. 150 de km, cu 300 de km mai mult decat exista, a declarat miercuri primarul general, Gabriela Firea. De asemenea, in perioada urmatoare se va publica anuntul de intentie privind licitatia de atribuire a celor 58 de trasee. continuă pe Hotnews

Primarul General, Gabriela Firea, intentioneaza sa schimbe numele Parcului Herastrau in Regele Mihai I

Parcul Herastrau va purta numele de Regele Mihai I, conform unui proiect al Gabrielei Firea care a fost adoptat marti de Consiliul General al Municipiului Bucuresti. La intrarea in Muzeul Satului din.

Proiect: Primarul general, Gabriela Firea, propune schimbarea denumirii Parcului Herastrau in Parcul Regele Mihai I

Primarul general, Gabriela Firea, propune schimbarea denumirii Parcului Herastrau in Parcul Regele Mihai I, potrivit unui proiect de hotarare ce ar putea fi introdus pe ordinea de zi suplimentara a sedintei de Consiliu General de marti. Initial, Gabriela Firea a propus ca Piata Victoriei sa poarte numele regelui, insa propunerea a starnit un val de critici in mediul online, deoarece in Bucuresti mai exista o piata cu acest nume. In paralel, PNL a depus la registratura Consiliului General un proiect de hotarare prin care propune schimbarea unui segment din bd. Kiseleff, intre Piata Presei si Arcul de Triumf, in Regele Mihai I.

Moda la politicieni. Cum s-a imbracat Gabriela Firea pe santier

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a facut o vizita pe un santier. Gabriela Firea a purtat casca de protectie. Vezi in materialul video de mai joscum s-a imbracat deputatul PNL.

Reguli noi pentru taxi in Capitala. Gabriela Firea: Taximetristii, obligati sa ofere varianta platii cu cardul

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, si-a propus sa modifice regulamentul de taximetrie din Bucuresti. Edilul vrea ca serviciile de dispecerat sa devina obligatorii pentru toate taxiurile autorizate de Primaria.

Gabriela Firea si Florian Bodog au inaugurat NOUL SPITAL de Ortopedie. Constructia noului spital a reprezentat o INVESTITIE de ... (VIDEO)

Primarul General, Gabriela Firea si Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, au inaugurat luni noul Spital de Ortopedie, Traumatologie si TBC Osteoarticular Foisor. Spitalul va avea trei sectii, doua de.

Cum vrea Firea sa reglementeze taximetria: gata cu Uber in Bucuresti?

Gabriela Firea, primar Bucuresti, a prezentat un proiect prin care sa fie reglementate Uber, Taxify si alte solutii similare. Si e pe cat de prost te asteptai. Primaria Bucuresti a spus ca vrea sa creeze un regulament pentru functionarea Uber si Taxify in Bucuresti. Ciprian Ciucu, consilier in Primaria Generala, sustine pe Facebook ca pe [].

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )