Libnet.ro
UNICEF

23:00

Prognoza meteo pentru joi si vineri. Vremea va fi mai rece decat in mod obisnuit

Antena3 Antena3,
Prognoza meteo pentru joi si vineri. Vremea va fi mai rece decat in mod obisnuit

Vremea va fi mai rece decat in mod obisnuit, in special dimineata si noaptea, in cea mai mare parte a tarii, informeaza ANM. Prognoza meteo joi si vineri: Joi in. continuă pe Antena3

Vremea va fi mai rece decat in mod obisnuit. Prognoza meteo pentru urmatoarele zile

Administratia Nationala a Meteorologiei a anuntat ca vremeava fi mai rece decat in mod obisnuit, in special dimineata si noaptea, in cea mai mare parte a tarii. Joi Vremea.

Cum va fi vremea de Craciun. Prognoza meteo pentru perioada urmatoare

Vremea se anunta relativ rece in majoritatea regiunilor tarii, in urmatoarele doua saptamani, iar meteorologii estimeaza precipitatii sub forma de lapovita si ninsoare in.

Prognoza meteo pentru urmatoarele trei zile. Ninsorile se extind in mai multe zone

Marti 19 decembrie) Vremea va fi, in general, inchisa in cursul zilei, cand, vor mai fi precipitatii slabe, dar pe arii restranse, predominant sub forma de ninsoare, icir.

Ninsoare, lapovita si ploaie in mare parte din tara. Prognoza meteo pentru sfarsitul saptamanii

Administratia Nationala de Meteorologie anunta ca in vestul, nordul si centrul tarii, cerul se va mentine mai mult acoperit si vor cadea precipitatii, pe arii mai extinse seara si.

Prognoza meteo pentru urmatoarele zile. Ce se intampla cu temperaturile

Prognoza tara Luni 18 decembrie) Racirea vremii va continua in majoritatea zonelor si se va resimti in special in cursul noptii cand minimele termice vor deveni negative.

Prognoza meteo pe doua saptamani. Cum va fi vremea de Craciun si de Revelion

Vremea se anunta relativ rece in majoritatea regiunilor tarii, in urmatoarele doua saptamani, iar meteorologii estimeaza precipitatii sub forma de lapovita si ninsoare in zilele premergatoare Craciunului, precum si in ultima zi din an, releva prognoza meteorologilor, valabila pentru urmatoarele doua saptamani. in Capitala, va fi frig inainte de Craciun, pentru ca dupa aceea sa se incalzeasca, iar de Revelion sa ploua.

Prognoza meteo: cand lovesc ninsorile si frigul cumplit. in ce regiune va fi ger, unde se anunta vreme de primavara

Vreme de iarna, in apropierea sarbatorilor. in urmatoarele doua saptamani vom avea parte de frig, precipitatii abundente, ploi si lapovita la inceput, apoi ninsoare. Administratia Nationala de MeteorologieANM) a publicat prognoza pana la sfarsitul anului.

Vreme de primavara anuntata de Craciun. Vezi PROGNOZA METEO pana la Revelion

Din nefericire pentru multi romani, nu prea vom avea zapada de Sarbatori. Cine vrea zapada, trebuie sa mearga la munte. in Bucuresti, prima zi de Craciun aduce cu soare si 10 grade Celsius.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2025 seconds )