Libnet.ro
UNICEF

06:00

Un adolescent premiant din Bihor a fost gasit spanzurat la o zi dupa ultimul examen la Bacalaureat

Adevărul Adevărul,
Un adolescent premiant din Bihor a fost gasit spanzurat la o zi dupa ultimul examen la Bacalaureat

Un adolescent in varsta de 18 ani din Bihor, premiant in toti anii de liceu, a fost gasit mort, vineri, spanzurat intr-un copac la marginea municipiului Oradea, la o zi dupa ce a dat ultima proba a examenului de Bacalaureat, familia sa neavand vreo explicatie pentru ce s-a intamplat. continuă pe Adevărul

Descoperire socanta in Jupiter. Un agent de politie a fost gasit spanzurat in camera de hotel

Incident socant in statiunea Jupiter. Un agent de politie a fost gasit spanzurat in camera de hotel unde era cazat. Acesta venise in concediu cu copiii, nevasta si cumnatul sau. in jurul orei 19.

Un politist a fost gasit spanzurat intr-o camera de hotel din statiunea Jupiter

Politistul spanzurat a fost gasit de familie in seara zilei de joi, 4 iulie, intr-un hotel din statiunea Jupiter.

Turist gasit spanzurat intr-un hotel de pe litoralul romanesc. Politistii cerceteaza cazul

Incidentul s-a produs in seara zilei de joi, 4 iulie. Turistul, in varsta de 34 de ani, a fost gasit spanzurat in hotelul unde era cazat.

Un cunoscut jurnalist din Romania a fost gasit mort in casa

In varsta de 41 de ani, tata a doi copii, fostul jurnalist constantean Catalin Siclitaru a incetat din viata. Acesta nu era cunoscut cu afectiuni medicale. El a fost gasit prabusit in casa de sotia.

Colegii elevului premiant gasit spanzurat inainte de BAC: Suntem foarte tristi si mahniti. Era iubit de colegi si nimeni nu l-a marginalizat, jignit sau hartuit

Tragedia elevului premiant din Petrila, gasit spanzurat cu o seara inainte de a sustine Bacalaureatul, i-a cutremurat pe fostii colegi si profesori ai sai.

Doliu in presa din Romania. Un jurnalist a fost gasit mort in locuinta. Avea 41 de ani

Doliu in lumea presei! Un jurnalist din Constanta a fost gasit mort in propria locuinta. Acesta avea doar 41 de ani si a lasat in urma doi copii, o fata si un baiat. Jurnalist gasit mort in locuinta Jurnalistul Catalin Sicilitaru a fost gasit fara suflare in locuinta sa, in dimineata de vineri, 5 iulie.

Doliu in lumea presei din Romania! Jurnalistul de 41 de ani a fost gasit mort in casa (FOTO)

Doliu in lumea presei. Catalin Siclitaru a fost gasit mort in casa. Fostul jurnalist, 41 de ani, a fost gasit inconstient de sotia sa, in apartamentul lor din Constanta.

Ce a facut politistul din Neamt, inainte sa se spanzure in camera de hotel din statiunea Jupiter

Un barbat, de meserie politist, din Neamt, a fost gasit spanzurat in camera unui hotel unde sedea din statiunea Jupiter. Omul legii a fost declarat decedat. Ce a facut inainte sa isi puna capat zilelor? Ce a facut politistul din Neamt, inainte sa se spanzure Un politist, in varsta de 34 de ani, din Neamt, .

Digisport: Cadavrul Florijanei Ismaili a fost gasit cu ajutorul unui robot, in Lacul Como, la o adancime de 204 metri

Corpul neinsufletit al lui Florijana Ismaili, fostul capitan al lui Young Boys Berna, a fost descoperit marti, in Lacul Como, sustine L`Equipe. Corpul a fost descoperit la o adancime de 204 metri cu ajutorul unui robot, dupa mai multe zile de cautari.

Canicula face prima victima in Brasov. Un om al strazii a fost gasit fara suflare sub un copac

Doi oameni si-au pierdut viata din cauza temperaturilor extrem de ridicate inregistrate in aceste zile. Un barbat din Vaslui a murit dupa ce a muncit la camp toata ziua. Iar in Brasov un om al strazii a.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )