Libnet.ro
UNICEF

12:15

Adolescenta de 13 ani din Slatina i-a trimis un mesaj ciudat mamei. Femeia a intrat in panica si a anuntat imediat politia

Antena3 Antena3,
Adolescenta de 13 ani din Slatina i-a trimis un mesaj ciudat mamei. Femeia a intrat in panica si a anuntat imediat politia

O fata in varsta de 13 ani, din Slatina, este cautata de politisti dupa ce mama ei a sesizat ca minora nu s-a mai intors miercuri de la scoala si i-a transmis, prin SMS, ca nu vine acasa. Potrivit. continuă pe Antena3

Politia cauta o minora de 13 ani. Copila i-a transmis mamei sale ca nu mai vine acasa

O fata in varsta de 13 ani, din Slatina, este cautata de politisti dupa ce mama ei a sesizat ca mino.

Politistii din Olt cauta o fata de 13 ani, data disparuta dupa ce a plecat de la scoala

Politistii din Olt cauta o fata de 13 ani, din Slatina, care miercuri dimineata a plecat la scoala si nu s-a mai intors acasa. Disparitia fetei a fost sesizata de mama acesteia, relateaza Mediafax.

Alerta in Sibiu! O copila de 13 ani a fost data disparuta. Politistii o cauta peste tot

O fetita de 13 ani din Sibiu, Cojocar Nicoleta, a disparut de acasa, iar familia a cerut ajutorul autoritatilor pentru gasirea ei. Mama fetei a sesizat disparitia. Se pare ca Nicoleta a plecat ieri de a.

O adolescenta din Slatina nu a mai ajuns acasa dupa terminarea cursurilor. Mama a anuntat disparitia la politie

O fata in varsta de 13 ani, din Slatina, nu a mai ajuns acasa dupa terminarea cursurilor, mama acesteia anuntand politia. Fata ar fi transmis prin SMS ca refuza sa se intoarca la domiciliu.

Fata care a ramas gravida la 13 ani a reusit sa intre la liceu. Adolescenta continua relatia cu tatal copilului, mai in varsta cu aproape zece ani

O eleva din comuna gorjeana Rosia de Amaradia, care a ramas insarcinata pe cand avea varsta de 13 ani cu un tanar cu aproape zece ani mai mare, a nascut intre timp un copil sanataos si a reusit sa intre la liceul. Mai mult decat atat, ea este unul dintre elevii cu cele mai bune rezultate din scoala.

O adolescenta de 16 ani din Ramnicu Valcea a trecut prin momente cumplie. Fata, care era bauta, a fost filmata in timp ce facea amor cu un tanar. Barbatul a distribuit clipul peste tot

Situatie revoltatoare in Ramnicu Valcea. O adolescenta de 16 ani, beata, a fost batjocorita de un tanar. Abuzul a fost filmat de tanar, iar imaginile au fost apoi distribuite catre mai multi.

Olt: Fata de 13 ani, data disparuta, dupa ce nu s-a mai intors de la scoala

O fata de 13 ani este cautata de politistii din Olt, dupa ce a plecat la scoala miercuri dimineata, dar nu a mai revenit dupa terminarea cursurilor. Ea a fost contactata de mama ei prin SMS, fata spunandu-i ca nu doreste sa revina acasa.

Divort soc in showbiz! Liviu Guta, primele declaratii dupa ce s-a despartit de sotia lui. Casnicia lor a durat 13 ani

Liviu Guta a facut primele declaratii dupa ce a divortat de fosta lui sotie. Artistul s-a despartit de femeia pe care o iubea dupa o casnicie care a durat 13 ani. El si-a schimbat deja statusul pe Facebook in Single si a marturisit ca a ramas prieten cu Iuliana, care va pastra copiii. Liviu Guta .

DIVORT SOC iN SHOWBIZ! Da, este adevarat. Am divortat azi, la notar, de comun acord, fara resentimente - Nimeni nu se astepta sa se desparta dupa 13 ani de casnicie (FOTO)

Soc in lumea manelelor! Liviu Guta a divortat de sotia lui Iuliana, dupa o casnicie de 13 ani. Cei doi au semnat, marti, actele la notar.

A fata din Gorj a ramas insarcinata la 13 ani. Cine este tatal copilului si ce se intampla acum cu ea

Povestea adolescentei Rosia de Amaradia care a ramas gravida la doar 13 ani cu un vecin a facut in urma cu cateva luni inconjurul internetului. Pentru parinti, vestea ca fiica lor de doar 13 ani a ramas insarcinata a picat ca un trasnet. Cazul revoltator petrecut in comuna Negresti, judetul Gorj a uimit o lume .

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )