Libnet.ro
UNICEF

09:45

Olt: Fata de 13 ani, data disparuta, dupa ce nu s-a mai intors de la scoala

Adevărul Adevărul,
Olt: Fata de 13 ani, data disparuta, dupa ce nu s-a mai intors de la scoala

O fata de 13 ani este cautata de politistii din Olt, dupa ce a plecat la scoala miercuri dimineata, dar nu a mai revenit dupa terminarea cursurilor. Ea a fost contactata de mama ei prin SMS, fata spunandu-i ca nu doreste sa revina acasa. continuă pe Adevărul

Politistii din Olt cauta o fata de 13 ani, data disparuta dupa ce a plecat de la scoala

Politistii din Olt cauta o fata de 13 ani, din Slatina, care miercuri dimineata a plecat la scoala si nu s-a mai intors acasa. Disparitia fetei a fost sesizata de mama acesteia, relateaza Mediafax.

Ana Maria a fost data disparuta si, dupa o noapte intreaga, a fost gasita de politisti intr-o scara de bloc din Piatra Neamt. Cand le-a spus pe cine asteapta acolo, toti s-au cutremurat

Fata in varsta de 12 ani, care a pus pe jar autoritatile dupa ce a fost data disparuta aseara, a fost gasita intr-o scara de bloc din municipiul Piatra-Neamt. Potrivit purtatorului de cuvant al Polit.

Alerta in Sibiu! O copila de 13 ani a fost data disparuta. Politistii o cauta peste tot

O fetita de 13 ani din Sibiu, Cojocar Nicoleta, a disparut de acasa, iar familia a cerut ajutorul autoritatilor pentru gasirea ei. Mama fetei a sesizat disparitia. Se pare ca Nicoleta a plecat ieri de a.

Fata de 14 ani, la spital dupa ce a facut amor cu un barbat de 44 de ani. Politia, chemata de urgenta

Un caz halucinant a avut loc la Dambovita, unde o fetita de 14 ani a fost gasita plina de sange, pe o strada a orasului Pucioasa. Aadolescenta in varsta de doar 14 ani a ajuns de urgenta la spital.

Politia cauta o minora de 13 ani. Copila i-a transmis mamei sale ca nu mai vine acasa

O fata in varsta de 13 ani, din Slatina, este cautata de politisti dupa ce mama ei a sesizat ca mino.

Adolescenta de 13 ani din Slatina i-a trimis un mesaj ciudat mamei. Femeia a intrat in panica si a anuntat imediat politia

O fata in varsta de 13 ani, din Slatina, este cautata de politisti dupa ce mama ei a sesizat ca minora nu s-a mai intors miercuri de la scoala si i-a transmis, prin SMS, ca nu vine acasa. Potrivit.

A fata din Gorj a ramas insarcinata la 13 ani. Cine este tatal copilului si ce se intampla acum cu ea

Povestea adolescentei Rosia de Amaradia care a ramas gravida la doar 13 ani cu un vecin a facut in urma cu cateva luni inconjurul internetului. Pentru parinti, vestea ca fiica lor de doar 13 ani a ramas insarcinata a picat ca un trasnet. Cazul revoltator petrecut in comuna Negresti, judetul Gorj a uimit o lume .

Fata care a ramas gravida la 13 ani a reusit sa intre la liceu. Adolescenta continua relatia cu tatal copilului, mai in varsta cu aproape zece ani

O eleva din comuna gorjeana Rosia de Amaradia, care a ramas insarcinata pe cand avea varsta de 13 ani cu un tanar cu aproape zece ani mai mare, a nascut intre timp un copil sanataos si a reusit sa intre la liceul. Mai mult decat atat, ea este unul dintre elevii cu cele mai bune rezultate din scoala.

Divort soc in showbiz! Liviu Guta, primele declaratii dupa ce s-a despartit de sotia lui. Casnicia lor a durat 13 ani

Liviu Guta a facut primele declaratii dupa ce a divortat de fosta lui sotie. Artistul s-a despartit de femeia pe care o iubea dupa o casnicie care a durat 13 ani. El si-a schimbat deja statusul pe Facebook in Single si a marturisit ca a ramas prieten cu Iuliana, care va pastra copiii. Liviu Guta .

DIVORT SOC iN SHOWBIZ! Da, este adevarat. Am divortat azi, la notar, de comun acord, fara resentimente - Nimeni nu se astepta sa se desparta dupa 13 ani de casnicie (FOTO)

Soc in lumea manelelor! Liviu Guta a divortat de sotia lui Iuliana, dupa o casnicie de 13 ani. Cei doi au semnat, marti, actele la notar.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )