Libnet.ro
UNICEF

08:45

O adolescenta din SUA a creat o aplicatie anti-spoiler pentru Twitter

B1 B1,
O adolescenta din SUA a creat o aplicatie anti-spoiler pentru Twitter

O adolescenta de 17 ani din America a creat o aplicatie anti-spoiler pentru Twitter, cu scopul de a bloca mesajele care dezvaluie in avans intriga dintr-un film, dintr-un serial TV sau dintr-o carte, postate pe. continuă pe B1

O adolescenta de 17 ani din SUA a creat o aplicatie anti-spoiler pe Twitter

O adolescenta in varsta de 17 ani din SUA a creat o aplicatie anti-spoiler pentru Twitter, cu scopul de a bloca mesajele care dezvaluie in avans intriga dintr-un film, dintr-un serial TV sau dintr-o carte, postate pe aceasta platforma de microblogging, transmite Mediafax.

O adolescenta a creat o aplicatie anti-spoiler pentru Tweeter

O adolescenta americana in varsta de 17 ani a creat o aplicatie anti-spoiler pentru Twitter, cu scopul de a bloca mesajele care dezvaluie in avans intriga dintr-un film, dintr-un serial TV sau dintr-o carte,.

Franta: O tanara de 17 ani a inventat o aplicatie anti-spoiler pe Twitter.

O adolescenta americana in varsta de 17 ani a creat o aplicatie anti-spoiler pentru Twitter, ca sa blocheze mesajele care dezvaluie in avans intriga dintr-un film, dintr-un serial TV sau dintr-o carte, relateaza Mediafax. Atentie, urmeaza un spoiler! - numeroase articole sau comentarii postate pe internet incep cu acest mesaj, prevenindu-i astfel pe utilizatori. Jennie Lamere, enervata sa isi vada distrusa, de fiecare data, placerea de telespectatoare din cauza dezvaluirilor facute de .

Autoritatile din SUA s-au sesizat in cazul fabricarii pieselor unui pistol cu o imprimanta 3D

Departamentul de Stat american a cerut companiei Defense Distributed sa elimine de pe site instructiunile pentru fabricarea unui pistol folosind o imprimanta tridimensionala, relateaza CNN.

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )