Libnet.ro
UNICEF

09:46

Adolescenta, gasita in viata la doua zile dupa incheierea atacului de la Universitatea Garissa din Kenya

B1 B1,
Adolescenta, gasita in viata la doua zile dupa incheierea atacului de la Universitatea Garissa din Kenya

O adolescenta, supravietuitoare a masacrului de la Universitatea din Garissa din Kenya, a fost gasita sambata, la doua zile dupa inchieiera sangerosului atac, a anuntat Crucea Rosie, citata de NBC. continuă pe B1

O adolescenta, gasita in viata la doua zile dupa masacrul de la universitatea din Kenya

O adolescenta care a supravietuit masacrului de la Universitatea din Garissa, in estul Kenyei, a fost gasita sambata, la doua zile dupa ce extremisti islamisti au ucis 148 de persoane, a anuntat Crucea.

O adolescenta a stat ascunsa doua zile intr-un dulap din universitatea kenyana in care 147 de persoane au fost ucise. Primele imagini cu masacrul

O adolescenta care a supravietuit masacrului de la Universitatea din Garissa, in estul Kenyei, a fost gasita sambata, la doua zile dupa ce extremisti islamisti au ucis 147 de persoane, a anuntat Crucea Rosie, citata de NBC News.

Culmea prostiei unui contrabandist: a ascuns tigarile in acelasi loc unde i-au fost gasite cu doua zile in urma

Un tanar din Radauti poate candida cu succes la titlul de cel mai prost contrabandist de tigari din tara. A incercat sa intre in tara cu tigari dosite in acelasi loc in care i-au fost gasite cu doar doua zile in urma. A doua oara a ramas fara masina si s-a ales cu dosar penal.

Politistii de la Rutiera au inceput in forta luna aprilie: Amenzi de peste 120.000 de lei aplicate in doar doua zile

Politistii maramureseni au fost la datorie si in primele doua zile din luna aprilie a acestui an. in doar 48 de ore, oamenii legii au aplicat amenzi de peste 120. 000 lei, fiind verificate aproape 250 de autovehicule.

ştiri de la B1

actualitate, 09:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )