Libnet.ro
UNICEF

12:45

O adolescenta, gasita in viata la doua zile dupa masacrul de la universitatea din Kenya

Antena3 Antena3,
O adolescenta, gasita in viata la doua zile dupa masacrul de la universitatea din Kenya

O adolescenta care a supravietuit masacrului de la Universitatea din Garissa, in estul Kenyei, a fost gasita sambata, la doua zile dupa ce extremisti islamisti au ucis 148 de persoane, a anuntat Crucea. continuă pe Antena3

Adolescenta, gasita in viata la doua zile dupa incheierea atacului de la Universitatea Garissa din Kenya

O adolescenta, supravietuitoare a masacrului de la Universitatea din Garissa din Kenya, a fost gasita sambata, la doua zile dupa inchieiera sangerosului atac, a anuntat Crucea Rosie, citata de NBC.

O adolescenta a stat ascunsa doua zile intr-un dulap din universitatea kenyana in care 147 de persoane au fost ucise. Primele imagini cu masacrul

O adolescenta care a supravietuit masacrului de la Universitatea din Garissa, in estul Kenyei, a fost gasita sambata, la doua zile dupa ce extremisti islamisti au ucis 147 de persoane, a anuntat Crucea Rosie, citata de NBC News.

Culmea prostiei unui contrabandist: a ascuns tigarile in acelasi loc unde i-au fost gasite cu doua zile in urma

Un tanar din Radauti poate candida cu succes la titlul de cel mai prost contrabandist de tigari din tara. A incercat sa intre in tara cu tigari dosite in acelasi loc in care i-au fost gasite cu doar doua zile in urma. A doua oara a ramas fara masina si s-a ales cu dosar penal.

Politistii de la Rutiera au inceput in forta luna aprilie: Amenzi de peste 120.000 de lei aplicate in doar doua zile

Politistii maramureseni au fost la datorie si in primele doua zile din luna aprilie a acestui an. in doar 48 de ore, oamenii legii au aplicat amenzi de peste 120. 000 lei, fiind verificate aproape 250 de autovehicule.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )