Libnet.ro
UNICEF

15:00

Adrian Mutu se apara: Nu mi-au fost blocate conturile!

Antena3 Antena3,
Adrian Mutu se apara: Nu mi-au fost blocate conturile!

Adrian Mutu neaga implicarea sa intr-un scandal in care autoritatile italiene investigheaza mai multi oficiali din fotbalul italian. Nu mi-au blocat conturile acum si nici atunci cand jucam pt FIORENTINA asa cum. continuă pe Antena3

Adrian Mutu, in Top 10 al sumelor blocate in scandalul Offside

Autoritatile italiene au pus sechestru pe mai multe conturi in scandalul de presupusa evaziune fiscala Offside, ce a avut loc in Italia. Adrian Mutu este unul dintre cei care au conturile blocate si are o suma care il duce in Top 10, un top in care pe locul 2 se afla fostul sau impresar.

Procurorii italieni au pus sechestru pe 211.000 euro din conturile lui Adrian Mutu

Adrian Mutu figureaza pe lista conducatorilor si jucatorilor de club din Italia pe ale caror conturi a fost pus sechestru, in urma declansarii investigatiei Offside, transmite Mediafax.

Adrian Mutu a bifat alte 60 de minute pentru ASA Tg.Mures

Atacantul Adrian Mutu a fost din nou titular la ASA Tg. Mures, sambata, cand vicecampioana Romaniei a intalnit formatia ceha Slovan Liberec intr-o partida amical.

Noi probleme pentru Adrian Mutu. Ce risca daca nu plateste o amenda de 15.000 de euro

In octombrie anul trecut, atacantul roman Adrian Mutu 37 de ani), care joaca in prezent la ASA Tg. Mures, a fost condamnat la 14 luni de inchisoare de justitia italiana, pentru lovirea unui ospatar din.

Banii lui Adrian Mutu, pusi sub sechestru de catre procurorii italieni

Adrian Mutu figureaza pe lista conducatorilor si jucatorilor de club din Italia pe ale caror conturi a fost pus sechestru, in urma declansarii investigatiei Offside, transmite Mediafax. Gazzetta dello Sport.

Adrian Mutu, primele impresii dupa debutul la ASA Tg.Mures

Atacantul Adrian Mutu a debutat, miercuri, la noua sa echipaASA Tg. Mures intr-un amical contra polonezilor de la Pogon Szczecin, meci incheiat la egalitate 0-0.

Justitia italiana a pus sechestru pe banii lui Adrian Mutu

Justitia italiana a pus un sechestru asigurator pentru un cont de 211. 000 de euro apartinand lui Adrian Mutu in dosarul de evaziune fiscala care a aruncat in aer fotbalul italian sub numele de cod Operatiunea Offside.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2648 seconds )