Libnet.ro
UNICEF

14:00

Adrian Mutu, ironizat de selectionerul Victor Piturca

România Liberă România Liberă,
Adrian Mutu, ironizat de selectionerul Victor Piturca

Victor Piturca nu rateaza nicio ocazie sa il ironizeze pe Adrian Mutu. Selectionerul a declarat azi ca nu l-a mai vazut pe Adrian Mutu prin teren in ultimele meciuri ale echipei sale de club si din acest motiv nu mai are sens sa fie intrebat de ce nu il convoaca la echipa nationala pe atacant. continuă pe România Liberă

LIVE Conferinta de presa Victor Piturca (Luni, 12:30)

Urmariti live text pe onlinesport. ro, luni de la ora 12:30, conferinta de presa pe care o sustine selectionerul Victor Piturca. Acesta va vorbi despre intalnirea Grecia-Romania din preliminariile EURO 2014, dar si despre posibilitatea despartirii de echipa nationala dupa acest joc.

Victor Piturca a renuntat la Gardos si Bourceanu in vederea meciului cu Grecia

Florin Gardos si Alexandru Bourceanu nu vor face parte din lotul nationalei Romaniei la primul meci din preliminariile Euro 2016, impotriva Greciei. Selectionerul Victor Piturca a decis sa renunte la cei doi juc.

Victor Piturca a renuntat la Gardos si Bourceanu pentru meciul cu Grecia din preliminariile CE din 2016

Selectionerul Victor Piturca a renuntat la serviciile jucatorilor Florin Gardos nu a debutat la Southampton) si Alexandru Bourceanu Trabzonspor, accidentat), in vederea meciului cu Grecia, din preliminariile.

Victor Piturca lamureste situatia de la nationala Romaniei: Sansele sa plec sunt de sub 1%

In ultima perioada au mai aparut mai multe zvonuri conform carora Victor Piturca va pleca la prima reprezentativa a Romaniei dupa meciul cu Grecia 7 septembrie, ora 21:45, preliminarii CE 2016). Selectionerul a lamurit aceasta problema luni, intr-o conferinta de presa. Sansele ca eu sa plec de la echipa nationala la o echipa din Golf sunt de . sub 1%, a precizat Victor Piturca.

Victor Piturca: Sansele ca eu sa plec la o echipa din Golf sunt de 1%

Victor Piturca a negat informatiile potrivit carora el este pe picior de plecare de la echipa nationala, dupa ce arabii de la Al Ittihad il dadeau deja ca tehnician al echipei lor. Selectionerul a declarat intr-o conferinta de presa, su .

Victor Piturca: Sansele ca eu sa plec la o echipa din Golf sunt de 1%. Ce spune despre meciul cu grecii

Victor Piturca a negat informatiile potrivit carora el este pe picior de plecare de la echipa nationala, dupa ce arabii de la Al Ittihad il dadeau deja ca tehnician al echipei lor. Selectionerul a declarat intr-o conferinta de presa, su .

Victor Piturca, inaintea debutului Romaniei in preliminariile Euro 2016

Selectionerul echipei nationale de fotbal a Romaniei va sustine, luni, o conferinta de presa. Victor Piturca a anuntat lotul alaturi de care va aborda primul meci din preliminariile Campionatului European 2016. Partida cu Grecia este programata pe 7 septembrie, in deplasare, fara spectatori.

CONFERINTA Victor Piturca, inaintea debutului Romaniei in preliminariile Euro 2016

Selectionerul echipei nationale de fotbal a Romaniei va sustine, luni, o conferinta de presa. Victor Piturca a anuntat lotul alaturi de care va aborda primul meci din preliminariile Campionatului European 2016. Partida cu Grecia este programata pe 7 septembrie, in deplasare, fara spectatori. Declaratiile vor fi disponibile LIVETEXT pe adevarul. ro, incepand cu ora 12.

Adrian Mutu, caz inchis pentru nationala

O posibila revenire a lui Adrian Mutu printre tricolori este putin probabila dupa ce atacantul nu a mai prins lotul la Petrolul in ultimele meciuri.

MINUT cu MINUT Conferinta de presa Victor Piturca

Ati urmarit live text pe onlinesport. ro, luni de la ora 12:30, conferinta de presa pe care a sustinut-oselectionerul Victor Piturca. Acesta a vorbit despre intalnirea Grecia-Romania din preliminariile EURO 2014, dar si despre posibilitatea despartirii de echipa nationala dupa acest joc.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,254 seconds )