Libnet.ro
UNICEF

08:30

Adrian Mutu revine la Dinamo dupa 16 ani: Fostul fotbalist va fi instalat ca presedinte (FOTO)

B1 B1,
Adrian Mutu revine la Dinamo dupa 16 ani: Fostul fotbalist va fi instalat ca presedinte (FOTO)

Adrian Mutu s-a retras din cariera de fotbalist si a inceput cursurile pentru obtinerea licentei de antrenor. Dar, fostul atacant al nationalei nu vrea sa stea departe de fotbal pana isi obtine. continuă pe B1

Adrian Mutu revine in Liga I. Cu ce echipa va semna si ce functie va ocupa

Adrian Mutu urmeaza cursurile scolii de antrenori din cadrul Federatiei Romane de Fotbal, iar astazi a purtat negocieri cu o echipa din Liga I. Fostul international a jucat in primavara la ASA Targu-Mures, in speranta ca va prinde lotul pentru Euro, dar n-a rupt gura targului.

Adrian Mutu, presedinte la Dinamo

Viorel Moldovan a facut o dezvaluire incredibila intr-o emisiune TV. Fostul antrenor secund al nationalei sustine ca incepand de miercuri fostul fotbalist Adrian Mutu 37 de ani) va fi noul.

Adrian Mutu, noul presedinte al lui Dinamo

Fostul international Adrian Mutu va fi incepand de miercuri noul presedintele al FC Dinamo.

Cristian Popescu-Piedone nu mai poate ocupa o functie publica timp de trei ani. Fostul primar al Sectorului 4 a incalcat regimul conflictului de interese

Fostul primar al Sectorului 4 Cristian Popescu-Piedone a incalcat regimul conflictului de interese in materie administrativa, informeaza Agentia Nationala de Integritate ANI).

Barbatul care si-a ucis partenera de pe Tinder, acuzat in instanta dupa doi ani

Warriena Wright a cazut de la etajul 14, in timp ce incerca sa scape de cel pe care il cunoscuse pe Tinder, o aplicatie de socializare. Gable Tostee, in varsta de 30 de ani este.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2013 seconds )