Libnet.ro
UNICEF

09:30

Adrian Nastase, despre PSD: Multi oportunisti sau sobolani vor sari din barca

B1 B1,
Adrian Nastase, despre PSD: Multi oportunisti sau sobolani vor sari din barca

Fostul premier si lider PSD, Adrian Nastase, considera ca social-democratii au pierdut guvernarea dupa un sir de greseli pe care ei insisi le-au facut. Succesul motiunii de cenzura de joi, considera. continuă pe B1

ADRIAN NASTASE DESPRE PSD: Multi oportunisti sau sobolani vor sari din barca

Unii lideri ai PSD vor incerca sa se agate de putere dupa pierderea guvernarii, iar multi sobolani vor sari din barca, considera fostul presedinte al partidului, Adrian Nastase.

Adrian Nastase, dupa ce Guvernul Dancila a cazut: Multi oportunisti sau sobolani vor sari din barca

Unii lideri PSD vor incerca sa se agate de putere, dupa ce guvernul a fost demis prin motiune de cenzura. Este afirmatia pe care Adrian Nastase a facut-o pe blogul personal. Prin votul la motiune s-a.

Adrian Nastase, informatie-soc despre Kelemen Hunor

Adrian Nastase infirma, intr-o postare pe blogul sau, ca ar negocia fuziunea PSD cu Pro Romania. Fostul premier afirma insa ca, potrivit unor surse, Kelemen Hunor ar avea-o consultant, printre alte nume cuno.

Adrian Nastase, anunt despre motiunea de cenzura. Cine ar castiga de pe urma ei

Adrian Nastase reactioneaza pe tema motiunii de cenzura ce ar urma sa fie votata joi de Parlament. Sper ca motiunea de cenzura sa nu fie votata. Acceptarea ei ar crea si mai mult haos, in conditiile in care,.

Previziunea lui Adrian Nastase. Ce se va intampla cu Klaus Iohannis

Motiunea de cenzura initiata de PNL a trecut, joi, in urma votului din Parlament. Guvernul Dancila a cazut dupa ce 238 de parlamentari au votat pentru. Adrian Nastase a explicat, miercuri, cu o zi.

Ioan Mircea Pascu remarca tristul adevar despre PSD: A reusit contra-performanta de a irosi un castig electoral de 46% in trei ani

Ioan Mircea Pascu a scris, intr-un mesaj postat pe Facebook, ca nu poate sa nu remarce cum PSD a reusit contra-performanta de a irosi cu nonsalanta un castig electoral de 46% in mai putin de trei ani, ia.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )