Libnet.ro
UNICEF

16:45

Adrian Nastase, despre sprijinul european pentru Kovesi: Avand aceste frustrari legate de ceea ce i se intampla in Romania va fi usor de manevrat la nivel european

Antena3 Antena3,
Adrian Nastase, despre sprijinul european pentru Kovesi: Avand aceste frustrari legate de ceea ce i se intampla in Romania va fi usor de manevrat la nivel european

Adrian Nastase a vorbit, la Antena 3, desprijinul oficialilor europeni in cazul Laurei Codruta Kovesi, dupa punerea sub control judiciar, ca aceasta este preferata pentru sefia Parchetului UE deoarece este. continuă pe Antena3

Nastase, despre Kovesi: E preferabila pentru dreapta europeana o persoana care poate fi manevrata

Fostul premier Adrian Nastase a afirmat, referitor la sprijinul oficialilor europeni in cazul Laurei Codruta Kovesi, dupa punerea sub control judiciar, ca aceasta este preferata pentru sefia Parchetului UE deoarece este o persoana vulnerabilizata in Romania, care poate fi manevrata in jocul dreptei europene.

Care ar trebui sa fie intrebarea la referendum, in viziunea lui Adrian Nastase

Fostul premier Adrian Nastase a vorbit la Antena 3 despre care ar putea fi intrebarea referendumului convocat de presedintele Iohannis. Credeti ca unele abuzuri in justitie sunt bune si altele rele?.

Digi 24: Ce scriu trei mari publicatii despre sansele Laurei Codruta Kovesi de a obtine sefia Parchetului European

Jurnalistii italieni de la La Repubblica relateaza despre situatia Laurei Codruta Kovesi, candidatul principal la functia de procuror-sef al UE, punand-o in contextul situatiei politice din Romania, unde se afla la putere un partid descris in cuvinte aspre.

Adrian Nastase il ironizeaza pe Klaus Iohannis

Fostul premier Adrian Nastase il ironizeaza pe Klaus Iohannis in privinta neacordarii unor decoratii celor care au contribuit la aderarea Romaniei la NATO, unul dintre cele mai importante succese din istoria.

Saptamana de foc pentru Kovesi. Fosta sefa DNA, supusa turului institutiilor

Urmeaza o saptamana de foc pentru Laura Codruta Kovesi. Fosta sefa DNA va incepe saptamana la Sectia de politie 18, unde la primele ore a diminetii trebuie sa dea cu subsemnatul pentru controlul.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )