Libnet.ro
UNICEF

01:05

Adrian Nastase: Eu eram tinta presei in timp ce banii de la guvern curgeau spre diferite zone de media

Hotnews Hotnews,
 Adrian Nastase: Eu eram tinta presei in timp ce banii de la guvern curgeau spre diferite zone de media

Adrian Nastase a vorbit miercuri seara, la emisiunea Jocuri de Putere de la Realitatea TV, despre presa anilor 2000, afirmand ca in timp ce el era tinta principala, banii de la guvern curgeau spre diferite zone de media. De asemenea, acesta a precizat ca a fost neinspirat in alegerea unor oameni apropiati, care s-au folosit de relatia cu el pentru a-si atinge scopurile. Emisiunea este in desfasurare. continuă pe Hotnews

Adrian Nastase: Eu eram tinta presei, in timp ce banii de la guvern curgeau spre diferite zone de media

Adrian Nastase a vorbit miercuri seara, la emisiunea Jocuri de Putere de la Realitatea TV, despre presa anilor 2000, afirmand ca in timp ce el era tinta principala, banii de la guvern curgeau spre diferite zone de media. De asemenea, acesta a precizat ca a fost neinspirat in alegerea unor oameni apropiati, care s-au folosit de relatia cu el pentru a-si atinge scopurile.

Adrian Nastase: Tot ceea ce mi s-a intamplat a fost o vendeta a lui Basescu.

Fostul premier Adrian Nastase a declarat, miercuri seara in cadrul unei emisiuni de la Realitatea TV, ca aproape ca a uitat unele lucruri care il privesc pe Basescu, pentru ca acesta este un om care nu mai are nicio importanta pe scena politica. Traian Basescu este ceea ce americanii numesc un lame duck falit, in sensul de persoana care nu mai are importanta pe scena politica - n. red. )Nu mai conteaza felul in care il vad eu pe Traian Basecu. Nu stau sa ma gandesc la oameni pe care ii .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2439 seconds )