Libnet.ro
UNICEF

10:00

Adrian Nastase: Ministrul Justitiei ar trebui sa dea DE iNDATA raspunsurile cu privire la arhiva SIPA

B1 B1,
Adrian Nastase: Ministrul Justitiei ar trebui sa dea DE iNDATA raspunsurile cu privire la arhiva SIPA

Fostul premier al Romaniei, Adrian Nastase, a declarat duminica seara, intr-o emisiune televizata, ca ministrul Justitiei, Tudorel Toader, este cel care ar trebui sa clarifice de. continuă pe B1

Adrian Nastase: Ministrul Justitiei ar trebui sa dea de indata raspunsurile cu privire la arhiva SIPA

Fostul premier al Romaniei, Adrian Nastase, a declarat duminica seara, intr-o emisiune televizata, ca ministrul Justitiei, Tudorel Toader, este cel care ar trebui sa clarifice de indata intrebarile aparute in spatiul public cu privire la arhiva SIPA, intrucat detine controlul asupra acesteia, informeazaAgerpres.

Adrian Nastase: Guvernul Grindeanu nu are autoritate destul de clara

Fostul premier al Romaniei, Adrian Nastase, a declarat, duminica, laAntena 3, ca actualul Guvern este de nota 8, argumentand ca ministerele functioneaza inegal si nu exista o autoritate suficient de clara, desi premierul Sorin Grindeanu incepe sa aiba o influenta mai puternica. Totodata, Nastase a spus despre actualul premier ca nu are niciun fel de autoritate asupra serviciilor.

Adrian Nastase: Guvernul Grindeanu este de nota 8, iar PSD are doi poli de putere

Fostul prim-ministru Adrian Nastase a sustinut duminica seara, la Antena 3, ca Guvernul Grindeanu are o activitate de nota 8 si ca actuala echipa guvernamentala are probleme din cauza existentei in PSD a doi poli de putere.

Se ascut sabiile in PSD? Cine va castiga lupta pentru putere dintre Dragnea si Grindeanu, in viziunea lui Adrian Nastase

Adrian Nastase nu are tocmai cuvinte de lauda despre Sorin Grindeanu si ministrii din echipa sa. Fostul premier al Romaniei sustine ca ministerele functioneaza inegal si ca nu exista o autoritate.

Adrian Nastase si Eugen Bejinariu, intrebandu-se daca un cuplu gay poate fi impozitat ca o gospodarie |ACADEMIA CATAVENCU

Adrian Nastase si Eugen Bejinariu se intreaba daca un cuplu gay poate fi impozitat ca o gospodarie.

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a trimis Guvernului proiectul de lege privind modificarea Codurilor Penale

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a trimis Guvernului proiectul de lege pentru modificarea Codului Penal si a Codului de Procedura Penala, in acord cu deciziile Curtii Constitutionale, relateaza News. ro. Potrivit ministrului Justitiei, modificarile la pachetul de legi privind justitia vor ajunge pe masa Executivului saptamana viitoare.

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, despre numarul record al interceptarilor: Sa se pronunte Inspectia Judiciara daca sunt multe sau putine

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat ca nu poate stabili daca numarul interceptarilor este mare sau mic, deoarece nu cunoaste numarul cazurilor existente pe rol. Inspectia Judiciara poate spune daca sunt multe sau putine, a adaugat ministrul, potrivit Mediafax.

Tudorel Toader, ministrul Justitiei, despre arhiva SIPA: Nu stiu daca desecretizarea va fi totala sau partiala

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat joi dimineata ca el nu stie, in acest moment, ce contine arhiva SIPA - fostul serviciu secret al Ministerului Justitiei si nici ce grad de secretizare au documentele din interiorul ei.

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader: Voi face o comisie pentru desecretizarea arhivei SIPA

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat ca va forma o comisie pentru desecretizarea arhivei SIPA, dar nu stie cand va fi desecretizata aceasta, deoarece nu stie ce contine, potrivit Mediafax.

Ministrul Justitiei, despre arhiva SIPA: Daca sunt secrete de stat, nu le pot desecretiza eu

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a afirmat joi ca nu poate da un termen exact cand ar putea fi desecretizata arhiva SIPA, adaugand ca, atunci cand va avea desfasuratorul tuturor.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2303 seconds )