Libnet.ro
UNICEF

05:15

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a trimis Guvernului proiectul de lege privind modificarea Codurilor Penale

Hotnews Hotnews,
 Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a trimis Guvernului proiectul de lege privind modificarea Codurilor Penale

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a trimis Guvernului proiectul de lege pentru modificarea Codului Penal si a Codului de Procedura Penala, in acord cu deciziile Curtii Constitutionale, relateaza News. ro. Potrivit ministrului Justitiei, modificarile la pachetul de legi privind justitia vor ajunge pe masa Executivului saptamana viitoare. continuă pe Hotnews

Ministrul Justitiei Tudorel Toader ar putea face parte din Consiliul National de Integritate

Comisia juridica din Senat urma sa dea un aviz in sedinta de marti pentru propunerea ca ministrul Justitiei Tudorel Toader sa faca parte din Consiliul National de Integritate. Ar fi pentru prima oara cand ministerul Justitiei il propune chiar pe ministrul in functie pentru a fi reprezentantul in CNI.

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, despre numarul record al interceptarilor: Sa se pronunte Inspectia Judiciara daca sunt multe sau putine

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat ca nu poate stabili daca numarul interceptarilor este mare sau mic, deoarece nu cunoaste numarul cazurilor existente pe rol. Inspectia Judiciara poate spune daca sunt multe sau putine, a adaugat ministrul, potrivit Mediafax.

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader: Voi face o comisie pentru desecretizarea arhivei SIPA

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat ca va forma o comisie pentru desecretizarea arhivei SIPA, dar nu stie cand va fi desecretizata aceasta, deoarece nu stie ce contine, potrivit Mediafax.

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat ca va desecretiza arhiva SIPA. CSM cere explicatii

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat miercuri dimineata ca va desecretiza arhiva SIPA.

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat ca va desecretiza arhiva SIPA

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat miercuri dimineata ca va desecretiza arhiva SIPA.

Toader: Am trimis la Guvern proiectul de lege pentru modificarea Codurilor Penale, in acord cu deciziile CCR

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat vineri, la Iasi, ca a trimis Guvernului, in urma cu o zi, proiectul de lege pentru modificarea Codului Penal si a Codului de Procedura Penala, in acord cu deciziile Curtii Constitutionale, precizand, totodata, ca modificarile la pachetul de legi privind justitia vor ajunge pe masa Executivului saptamana viitoare.

Tudorel Toader: Nu voi prezenta in sedinta de Guvern proiectul de modificare a codurilor penale fara avizul CSM

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat joi, la Parlament, ca Ministerul Justitiei si-a facut datoria si a trimis Consiliului Superior al Magistraturii CSM) proiectul de lege privind modificarea codurilor.

UPDATE Ministrul Justitiei anunta ca modificarea codurilor penale si civile, pentru aducerea la standarde europene, ar putea fi finalizata in toamna/ Proiectul de punere in acord a Codului penal cu deciziile Curtii Constitutionale nu va fi prezentat Guve

Ministrul Justitiei Tudorel Toader a declarat joi, in cadrul unei dezbateri privind politica penala, ca se asteapta ca in toamna sa fie gata proiectul de lege prin care se imbunatatesc cele patru coduri - penal, de procedura penala, civil si de procedura civila. Si fostul ministru Robert Cazanciuc, presedintele comisiei juridice din Senat, a sustinut ca nu se poate face un proiect doar la presiunea timpului. Pe de alta parte, ministerul de justitie a elaborat un proiect pentru punerea in acord a Codului Penal cu deciziile de neconstitutionalitate, pentru care asteapta un aviz din partea Consiliului Superior al Magistraturii inainte de il prezenta si adopta in sedinta de guvern. Toader a declarat joi ca nu va putea prezenta acest proiect guvernului in sedinta de joi fara acest aviz.

Cum vrea ministrul Justitiei sa modifice abuzul in serviciu

Ministrul Justitiei Tudorel Toader ignora recomandarile Curtii Contitutionale privind instituirea unui plafon la infractiunea de abuz in serviciu. in proiectul trimis la CSM ministru Justitiei a.

Tudorel Toader: Ministerul Justitiei a intocmit punctul de vedere privind exceptia de neconstitutionalitate invocata de Bombonica Prodana, fosta sotie a sefului PSD, Liviu Dragnea

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a afirmat ca directia din cadrul ministerului pe care il conduce a intocmit punctul de vedere al Guvernului in ceea ce priveste exceptia de neconstitutionalitate referitoare la pragul pentru abuzul in serviciu.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2003 seconds )