Libnet.ro
UNICEF

08:30

Tudorel Toader, ministrul Justitiei, despre arhiva SIPA: Nu stiu daca desecretizarea va fi totala sau partiala

România Liberă România Liberă,
Tudorel Toader, ministrul Justitiei, despre arhiva SIPA: Nu stiu daca desecretizarea va fi totala sau partiala

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat joi dimineata ca el nu stie, in acest moment, ce contine arhiva SIPA - fostul serviciu secret al Ministerului Justitiei si nici ce grad de secretizare au documentele din interiorul ei. continuă pe România Liberă

Ministrul Justitiei, despre arhiva SIPA: Daca sunt secrete de stat, nu le pot desecretiza eu

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a afirmat joi ca nu poate da un termen exact cand ar putea fi desecretizata arhiva SIPA, adaugand ca, atunci cand va avea desfasuratorul tuturor.

Administratia prezidentiala, despre arhiva SIPA: Presedintele nu are atributii in domeniul desecretizarii, legislatia trebuie aplicata in litera ei

Purtatoarea de cuvant a Administratiei Prezidentiale, Madalina Dobrovolschi, a precizat marti ca presedintele Klaus Iohannis nu are atributii in domeniul clasificarii sau desecretizarii de informatii, dupa ce a fost intrebata intr-o conferinta de presa cum comenteaza discutiile despre arhiva fostului serviciu secret al ministerului Justitiei, SIPA.

Tudorel Toader: Ministerul Justitiei a intocmit punctul de vedere privind exceptia de neconstitutionalitate invocata de Bombonica Prodana, fosta sotie a sefului PSD, Liviu Dragnea

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a afirmat ca directia din cadrul ministerului pe care il conduce a intocmit punctul de vedere al Guvernului in ceea ce priveste exceptia de neconstitutionalitate referitoare la pragul pentru abuzul in serviciu.

Fost director din Ministerul de Justitie, dezvaluiri despre arhiva SIPA

Ingrid Mocanu, fost director in Ministerul de Justitie, a vorbit luni, la Sinteza Zilei, despre scandalul momentului, privind arhiva SIPA. Potrivit acesteia, disparitia documentelor din arhiva s.

Klaus Iohannis, despre arhiva SIPA: E interesant cum astfel de ciorbe reincalzite apar in spatiul public

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, referindu-se la arhiva SIPA, ca este interesant cum 'astfel de ciorbe reincalzite' apar in spatiul public 'la anumite momente politice', relateaza Agerpres.

Madalina Dobrovolschi, despre arhiva SIPA: Legislatia in vigoare trebuie respectata si aplicata

Purtatorul de cuvant al presedintelui Klaus Iohannis, Madalina Dobrovolschi, a declarat, marti, pe tema informatiilor aparute in presa privind arhiva SIPA, ca exista legi in vigoare care.

Liviu Dragnea il ameninta pe ministrul Tudorel Toader cu demiterea: Daca nu desecretizeaza arhiva SIPA, increderea mea in el va fi aproape de zero

Seful PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, luni, ca in cazul in care ministrul Justitiei, Tudorel Toader, nu va face demersuri pentru desecretizarea arhivei SIPA, increderea sa in el va fi aproape de zero. Totodata, liderul social-democrat a mai precizat ca, daca programul de guvernare nu va fi aplicat, din cauza anumitor membri ai Guvernului, se va discuta despre remaniere.

Liviu Dragnea: Daca Tudorel Toader nu desecretizeaza raportul privind arhiva SIPA, increderea in el va fi aproape de zero

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni seara, in cadrul unei emisiuni la Antena 3, ca daca ministrul Justitiei, Tudorel Toader, este un om corect si de buna-credinta, atunci va desecretiza raportul facut in cadrul ministerului cu privire la disparitia unor dosare din arhiva SIPA, in caz contrar, increderea pe care o are in el va fi aproape de zero.

Ministrul Justitiei ii da replica lui Liviu Dragnea, dupa ce seful PSD l-a amenintat cu demiterea, daca nu desecretizeaza arhiva SIPA

Ministrul Justitiei i-a raspuns, marti, sefului PSD, Liviu Dragnea, dupa ce el a afirmat ca, in cazul in care Tudorel Toader nu va desecretiza arhiva SIPA, increderea in el va fi aproape de zero.

Scandalul Arhiva SIPA. Judecatorul Cristi Danilet a sesizat Parchetul General cu privire la detinerea sau dezvaluirea nelegala a unor informatii (FOTO)

Judecatorul Cristi Danilet a sesizat Parchetul General in legatura cu articolul scris de Dan Andronic in EVZ despre arhiva SIPA Detalii AICI), sesizarea lui vizand detinerea sau.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )