Libnet.ro
UNICEF

13:15

Adrian Nastase ar putea afla astazi daca va fi eliberat mai repede din inchisoare

Adevărul Adevărul,
Adrian Nastase ar putea afla astazi daca va fi eliberat mai repede din inchisoare

Fostul premier Adrian Nastase ar putea afla miercuri daca va iesi din inchisoare dupa ce magistratii Judecatoriei Sectorului 4 vor lua in discutie cererea acestuia de eliberare conditionata. Fostul sef al Guvernului ispaseste o pedeapsa de patru ani si sase luni de inchisoare, pedeapsa pe care a primit-o in dosarul Zambaccian. continuă pe Adevărul

UPDATE Adrian Nastase ar putea afla astazi daca va fi eliberat mai repede din inchisoare

Fostul premier Adrian Nastase ar putea afla miercuri daca va iesi din inchisoare dupa ce magistratii Judecatoriei Sectorului 4 vor lua in discutie cererea acestuia de eliberare conditionata. Fostul sef al Guvernului ispaseste o pedeapsa de patru ani si sase luni de inchisoare, pedeapsa pe care a primit-o in dosarul Zambaccian.

Presedintele suspendat al Consiliului Judetean Mehedinti, Adrian Duicu, ar putea afla marti daca scapa de arest

Presedintele suspendat al Consiliului Judetean Mehedinti, Adrian Duicu, ar putea afla marti daca va scapa de arest preventiv, dupa ce magistratii Curtii de Apel Bucuresti vor lua in discutie cererea acestuia de inlocuire a arestarii.

Adrian Nastase afla astazi daca va fi eliberat conditionat

Judecatoria Sectorului 4 va lua astazi in dezbatere cererea fostului premier Adrian Nastase de eliberare conditionata din inchisoare, anunta sursele de presa.

Dan Voiculescu ar putea afla marti daca ramane sub control judiciar

Dan Voiculescu ar putea afla marti daca ramane sub control judiciar. Magistratii Curtii de Apel Bucuresti vor lua in discute contestatia acestuia fata de decizia prin care i-a fost mentinuta aceasta masura. Afaceristul este acuzat ca ar fi amenintat trei oameni de afaceri sa incheie cu trusturile sale de presa contracte de publicitate.

Nicusor Constantinescu ar putea afla miercuri daca va fi arestat preventiv

Presedintele Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, ar pute afla miercuri daca va fi arestat preventiv, dupa ce magistratii Tribunalului Bucuresti vor lua in discutie propunerea procurorilor anticoruptie de arestare preventiva. Tot astazi se va discutasi cererea lui Constantinescu de prelungire a sederii in SUA.

Dosarul Loteria I. George Copos si-ar putea afla astazi sentinta definitiva in acest caz

Geroge Copos ar putea afla miercuri decizia Tribunalul Bucuresti in dosarul Loteria I in care acesta este judecat pentru evaziune fiscala. in acest caz, omul de afaceri a fost deja condamnat la patru ani de inchisoare cu executare.

UPDATE. Procesul lui Adrian Nastase s-a incheiat. Magistratii decid daca il elibereaza conditionat

Fostul premier Adrian Nastase afla, miercuri, daca va fi eliberat conditionat. Magistratii de la Judecatoria Sectorului 4 se vor pronunbta asupra cererii de eliberare, depusa de Nastase la inceputul lunii iulie.

Adrian Nastase, adus in fata instantei. Magistratii decid daca il elibereaza conditionat

Fostul premier Adrian Nastase afla, miercuri, daca va fi eliberat conditionat. Magistratii de la Judecatoria Sectorului 4 se vor pronunbta asupra cererii de eliberare, depusa de Nastase la inceputul lunii iulie.

UPDATE Instanta admite liberarea conditionata a lui Adrian Nastase; decizia nu e definitiva. Nastase: Nu voi recunoaste acuzatiile nici daca DNA cere 10 ani de inchisoare

Judecatoria Sectorului 4 a decis, miercuri, ca fostul premier Adrian Nastase poate fi eliberat conditionat, insa decizia nu este definitiva si poate fi contestata, in termen de trei zile, la Tribunalul Bucuresti, anunta Mediafax. Pana la judecarea eventualei contestatii fata de hotararea Judecatoriei Sectorului 4, Nastase ramane in penitenciar. DNA a anuntat ca va contesta decizia potrivit careia Nastase poate fi eliberat conditionat.

Adrian Nastase, eliberat conditionat

Judecatoria Sectorului 4 a decis, astazi, ca fostul premier Adrian Nastase poate fi eliberat conditionat, insa decizia nu este definitiva si poate fi contestata, in termen de trei zile, la Tribunalul Bucuresti, transmit surse din presa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )