Libnet.ro
UNICEF

18:45

Adrian Nastase ar putea iesi astazi din inchisoare

Antena3 Antena3,
Adrian Nastase ar putea iesi astazi din inchisoare

Adrian Nastase ar putea iesi astazi din inchisoare. Tribunalul Bucuresti judeca recursul procurorilor la decizia de eliberare conditionata data de magistratii Judecatoriei Sectorului 4. Condamnat pentru. continuă pe Antena3

REVISTA PRESEI: Adrian Nastase ar putea iesi joi din inchisoare

Adevarul deschide revista presei de joi cu un articol in care anunta ca Adrian Nastase ar putea iesi joi din inchisoare. Capital spune ca cifrele Guvernului cu referire la indicatorii economici difera de la un document la altul. Gandul arata cum functioneaza drona Global Hawk RQ-4 pe care NATO o construieste si la care doua firme din Romania contribuie cu realizarea de componente. Ziarul Financiar publica o analiza in care arata ce operator instaleaza cel mai repede serviciile de internet si cine primeste cele mai multe reclamatii. Evenimentul Zilei dezvaluie ca Radu Nemes spala zeci de milioane de euro prin metoda boschetarul. Wall Street anunta ca programul Prima Masina ar putea incepe la 1 octombrie. Ziare. com prezinta un articol in care se vorbeste despre Sindromul Elena Ceausescu vs. egalitatea de gen si ce sanse are o femeie la alegerile prezidentiale. Iar ProSport scrie un material in care arata cum se poate face un milion de euro in plina criza folosind Reteta Petrolul.

Adrian Nastase ar putea iesi joi din inchisoare. Ceilalti din lot raman dupa gratii

Fostul premier Adrian Nastase numara orele pana cand va simti din nou aerul libertatii. Magistratii Tribunalului Ilfov urmeaza sa decida definitiv, joi, daca il vor libera conditionat din inchisoare. Restul de patru condamnati care au intrat odata cu Nastase in penitenciar raman dupa gratii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3176 seconds )