Libnet.ro
UNICEF

08:30

Adrian Sarbu a dat lovitura. Ce se intampla cu noua televiziune de stiri

Playtech Playtech,
Adrian Sarbu a dat lovitura. Ce se intampla cu noua televiziune de stiri

Adrian Sarbu revine in presa din Romania, dupa ce televiziunea sa de stiri a primit ok-ulde la CNA! Mai mult, omul de afaceri s-a inteles si cu mai multi operatori de telecomunicatii pentru a-si distribui postul de televiziune Aleph News. Aleph News s-a inteles cu doi dintre marii operatori de telecomunicatii pentru a fi distribuit . continuă pe Playtech

Pro TV primeste o lovitura neasteptata. Noua emisiune, aproape de dezastru

Dupa mai bine de doi ani de amanari, PRO TV lansa la inceputul acestei veri un nou show de televiziune, dupa un format, deja celebru, la nivel interational. Numai ca lucrurile nu au stat asa cum si-ar fi dorit producatorii si oficialii postului. PRO TV falseaza cu audiente scazute in urma cu doi ani, in .

Gigi Becali i-a dat lovitura lui Gica Hagi. Anuntul soc al patronului de la FCSB

FCSB a terminat pe locul 5 in Liga 1, dar Gigi Becali are mari sperante pentru viitor. Nu vrea sa mai plateasca niciun ban pentru a achizitiona jucatori, dar spune ca Academia FCSB va incepe sa produca. Becali anunta ca este deja si peste Gheorghe Hagi la acest capitol. Viitorul domina de multi ani fotbalul .

O familie din Buzau a dat lovitura cu aceasta afacere. Au scos 5.000 de euro din prima luna

Micile business-uri antreprenoriale au inceput sa se dezvolte in Romania in ultimii ani. Unele cu investitii minime dar cu rezultate ulterioare semnificative, altele cu investitii prin granturi oferite, fie de banci, fie prin programe europene, care au ajuns sa genereze venituri consistente. Dar ce te faci cand infrastructura este deficitara si esti nevoit sa o .

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1963 seconds )