Libnet.ro
UNICEF

06:46

Adrian Streinu Cercel, sfat pentru tineri: Sa nu isi mai viziteze bunicii doua luni

Antena3 Antena3,
Adrian Streinu Cercel, sfat pentru tineri: Sa nu isi mai viziteze bunicii doua luni

Adrian Streinu Cercel, directorul Institutului de Boli Infectioase Matei Bals, a dat sfaturi in ceea ce priveste pandemia cu noul coronavirus. continuă pe Antena3

Adrian Streinu-Cercel avertizeaza populatia. Ce clor este potrivit pentru dezinfectare

Spirtul medical nu ajuta cand vine vorba de dezinfectare pentru a ne proteja de coronavirus, a declarat, la un post de televiziune, directorul Institutului Matei Bals, Adrian Streinu Cercel. Facand referire la cei mai eficienti dezinfectanti, medicul a precizat ca trebuie utilizate substante biocide. Avertisment pentru populatie Alcoolul sanitar nu este bun, nu foloseste la .

VIDEO Parintii, speriati de coronavirus. Ce i-a raspuns prof. Adrian Streinu Cercel unei mamici care l-a intrebat daca e indicat sa scoti copilul afara

Spaima de coronavirus creste in Romania. Parintii sunt tot mai ingrijorati in legatura cu raspandirea alarmanta a infectiei cu COVID-19 si nu mai stiu cum ar trebui sa-si protejeze copiii. Prof. Adrian Streinu-Cercel, managerul Institutului de Boli Infectioase Matei Bals a raspuns miercuri seara mai multor intrebari ale telespectatorilor, la emisiunea Sinteza zilei de la Antena 3.

Adrian Streinu Cercel: Spirtul medicinal nu este bun! Iata de ce nu trebuie sa dezinfectam cu el

Contrar credintelor romanesti cum ca spirtul este o solutie de baza care vine in ajutorul nostru in multe situatii, medicul Adrian Streinu-Cercel rupe tacerea si face lumina in clarificarea acestui mit. Fiind invitat la un post de televiziune, doctorul a declarat ca spirtul medicinal nu ne ajuta la protejarea de coronavirus, afirmand ca este nevoie .

Medicul Adrian Streinu-Cercel, despre dezinfectantii pentru protejarea de coronavirus: Spirtul medicinal nu este bun! Nu foloseste la nimic!

Medicul Adrian Streinu-Cercel a declarat miercuri seara, la Antena 3, referindu-se la cei mai eficienti dezinfectanti pentru protejarea de coronavirus, ca spirtul medicinal nu este bun, nu foloseste la nimic, precizand ca trebuie utilizate substante biocide.

Prof. Dr. Adrian Streinu-Cercel, despre PREVENIREA raspandirii noului virus: Spirtul medicinal nu foloseste la nimic

Renumitul medic Adrian Streinu-Cercel a explicat, in cadrul unui interviu, care sunt cele mai bune metode de dezinfectare pentru a putea preveni raspandirea noului coronavirus, afirmand totodata ca spirtul.

Adrian Streinu Cercel: Medicul infectat cu coronavirus este in stare foarte buna. E foarte probabil ca intr-o luna sa avem mult mai multe cazuri (VIDEO)

Medicul Adrian Streinu Cercel, managerul Institutului National de Boli Infectioase Matei Bals, a declarat ca femeia diagnosticata cu coronavirus, medic la Spitalul Dimitrie Gerota din Capitala se afla.

Medicul Adrian Streinu-Cercel, contrazis de informatiile oficiale ale Ministerului Sanatatii: Spirtul este pe lista biocidelor omologate in Romania

Afirmatia medicului Adrian Streinu-Cercel potrivit caruia spirtul nu este eficient ca dezinfectant este infirmata chiar de catre Ministerul Sanatatii. Potrivit listei actualizate a institutiei, alcoolul.

Medicul Adrian Streinu-Cercel: Nu ne surprinde faptul ca a intrat virusul in Romania. Important este cum va evolua el

Managerul Institutului National de Boli Infectioase Matei Bals, medicul Adrian Streinu-Cercel, a vorbit la Sinteza zilei despre pandemia de coronavirus.

Medicul Adrian Streinu-Cercel, despre lupta impotriva Covid-19: Spirtul medicinal nu este bun. Nu foloseste la nimic

Gelurile de mana pe baza de alcool contin de obicei emolienti, ceea ce le face mai blande pentru piele, in conditiile in care au un continut de alcool de 60-70%.

Medicul Adrian Streinu-Cercel, mesaj pentru romani: Coronavirusul nu se poate transmite prin tevile de apa sau aerisirile de la bloc

Coronavirusul se transmite mai ales pe cale respiratorie, dar poate intra in corp prin ochi, nas si gura, astfel evitati atingerea daca nu v-ati spalat bine mainile.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )