Libnet.ro
UNICEF

05:30

Adrian Streinu-Cercel avertizeaza populatia. Ce clor este potrivit pentru dezinfectare

Playtech Playtech,
Adrian Streinu-Cercel avertizeaza populatia. Ce clor este potrivit pentru dezinfectare

Spirtul medical nu ajuta cand vine vorba de dezinfectare pentru a ne proteja de coronavirus, a declarat, la un post de televiziune, directorul Institutului Matei Bals, Adrian Streinu Cercel. Facand referire la cei mai eficienti dezinfectanti, medicul a precizat ca trebuie utilizate substante biocide. Avertisment pentru populatie Alcoolul sanitar nu este bun, nu foloseste la . continuă pe Playtech

Un sfert din populatia Italiei este in carantina! Cei care ignora noul regulament risca amenzi uriase

Italia adopta masuri fara precedent in lupta impotriva raspandirii coronavirusului. Locuitorii regiunii Lombardia, dar si ai altor 14 provincii din centrul si nordul tarii nu mai pot intra sau iesi din aceste zone. Printre cei depistati pozitiv este si Seful Statului Major al Armatei Italiene. in Albania si Bulgaria au fost confirmate primele cazuri de Covid-19. Medicii britanici fac in schimb apel la voluntari care sa se lase infectati de noul virus. Acestia ar urma sa participe la testarea unui vaccin.

Marian Goleac, director general ADP Sector 4: Angajatul depistat cu Covid-19 a venit la serviciu pe 2 martie. Institutia este inchisa pentru dezinfectie

Bilantul infectarilor cu Covid-19 in Romania a ajuns la 17 persoane. Ultimul pacient este angajat al Amenajarea Domeniului Public ADP) Sector 4. Potrivit directorului ADP Sector 4, Marian Goleac, institutia.

Liviu Pop, audiat la DNA in dosarul in care Sorina Pintea este cercetata pentru luare de mita

Fostul ministru al Educatiei, Liviu Pop, a fost audiat luni la DNA in dosarul in care Sorina Pintea este cercetata sub control judiciar pentru luare de mita.

Senatorul PSD Liviu Pop, audiat la DNA in dosarul in care Sorina Pintea este cercetata pentru luare de mita

Senatorul PSD de Maramures Liviu Pop a fost audiat luni la DNA in dosarul in care Sorina Pintea este cercetata sub control judiciar pentru luare de mita.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2024 seconds )