Libnet.ro
UNICEF

05:15

Adrian Streinu Cercel: Medicul infectat cu coronavirus este in stare foarte buna. E foarte probabil ca intr-o luna sa avem mult mai multe cazuri (VIDEO)

B1 B1,
Adrian Streinu Cercel: Medicul infectat cu coronavirus este in stare foarte buna. E foarte probabil ca intr-o luna sa avem mult mai multe cazuri (VIDEO)

Medicul Adrian Streinu Cercel, managerul Institutului National de Boli Infectioase Matei Bals, a declarat ca femeia diagnosticata cu coronavirus, medic la Spitalul Dimitrie Gerota din Capitala se afla. continuă pe B1

Medicul Adrian Streinu-Cercel: Nu ne surprinde faptul ca a intrat virusul in Romania. Important este cum va evolua el

Managerul Institutului National de Boli Infectioase Matei Bals, medicul Adrian Streinu-Cercel, a vorbit la Sinteza zilei despre pandemia de coronavirus.

Gestul banal care ucide coronavirusul. Anuntul facut de Adrian Streinu Cercel

Adrian Streinu Cercel pune ca cea mai sigura metoda de a ne feri de coronavirus este spalatul pe maini. Managerul Institutului de Boli Infectioase Matei Bals a facut o lista cu cele mai importante masuri preventive impotrivia virusului ucigas din China.

VIDEO Gestul banal care ucide coronavirusul, explicat de prof. Adrian Streinu Cercel. Cum ne spalam corect pe maini, cel mai important detaliu

Cea mai sfanta metoda pentru prevenirea imbolnavirii cu COVID-19 este spalatul pe maini. Folosirea din abundenta a sapunului ne tine departe de coronavirus. Conform Ministerului Sanatatii sunt 10 elemente comportamentale care trebuie urmate de fiecare in parte. Prof. Adrian Streinu Cercel ne arata cum trebuie sa ne spalam corect pe maini.

Prof. Dr. Adrian Streinu-Cercel, despre PREVENIREA raspandirii noului virus: Spirtul medicinal nu foloseste la nimic

Renumitul medic Adrian Streinu-Cercel a explicat, in cadrul unui interviu, care sunt cele mai bune metode de dezinfectare pentru a putea preveni raspandirea noului coronavirus, afirmand totodata ca spirtul.

Anunt important facut de Adrian Streinu Cercel - Gestul banal care ucide coronavirusul

Managerul Institutului de Boli Infectioase Matei Bals a facut o lista cu cele mai importante masuri preventive impotrivia virusului ucigas din China.

Adrian Streinu-Cercel, despre cei mai buni dezinfectanti: Spirtul medicinal nu este bun! Nu foloseste la nimic!

Profesorul doctor Adrian Streinu-Cercel a explicat miercuri seara, la Antena 3, de ce spirtul medicinal nu este bun in lupta cu noul coronavirus.

Prof. Streinu Cercel, despre pacientul suspect de coronavirus care a murit la Pitesti: Avea o afectiune pulmonara cronica

Barbatul cu simptomele infectiei cu noul coronavirus, care a murit la Spitalul Judetean de Urgenta Pitesti, avea o afectiune pulmonara cronica.

Medicul Adrian Streinu-Cercel, mesaj pentru romani: Coronavirusul nu se poate transmite prin tevile de apa sau aerisirile de la bloc

Coronavirusul se transmite mai ales pe cale respiratorie, dar poate intra in corp prin ochi, nas si gura, astfel evitati atingerea daca nu v-ati spalat bine mainile.

E pandemie de coronavirus. O femeie din Bucuresti l-a intrebat pe dr. Streinu-Cercel daca e indicat sa-si scoata afara, la aer, copilul. Cum a raspuns medicul

O femeie din Bucuresti l-a intrebat, miercuri seara, in direct la Antena 3, pe dr. Streinu-Cercel daca e indicat sa-si scoata afara copilul.

OMS trage un semnal de alarma: Riscul unei pandemii generate de coronavirus este foarte real

Riscul unei pandemii generate de coronavirus este foarte real, a comunicat, luni seara, Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS).

ştiri de la B1

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )