Libnet.ro
UNICEF

07:00

Adrian Streinu Cercel: Vrem sa scoatem din circulatie virusul hepatitic C, cu tratament disponibil din 2015

B1 B1,
Adrian Streinu Cercel: Vrem sa scoatem din circulatie virusul hepatitic C, cu tratament disponibil din 2015

Autoritatile sanitare pregatesc un program national de scoatere din circulatie a virusului hepatitic C, functional probabil din aprilie 2015, cand terapia fara Interferon va fi disponibila in Romania, a . continuă pe B1

Streinu Cercel: Vrem sa scoatem din circulatie virusul hepatitic C, cu tratament disponibil din 2015

Autoritatile sanitare pregatesc un program national de scoatere din circulatie a virusului hepatitic C, functional probabil din aprilie 2015, cand terapia fara Interferon va fi disponibila in Romania, a anuntat, miercuri, managerul Institutului Matei Bals, Adrian Streinu Cercel.

Streinu Cercel: In Romania sunt peste 12.700 de pacienti cu HIV/SIDA, 550 cazuri noi. Se estimeaza o crestere

Peste 12. 700 de persoane cu HIV/SIDA erau inregistrate la 30 septembrie, dintre care 524 sunt cazuri noi, fiind estimata o crestere a infectiilor, in special in randul celor care isi administreaza droguri intravenoase, a spus miercuri managerul Institutului Matei Bals, Adrian Streinu Cerccel.

Cele trei focare de HIV din Romania

Managerul Institutului National de Boli Infectioase Matei Bals, Adrian Streinu Cercel, a prezentat, miercuri, o harta a cazurilor de HIV/SIDA din Romania care arata ca Bucuresti, Constanta si Bacau, sunt cele trei orase unde traiesc cei mai multi romani infectati cu virusul HIV-SIDA.

ştiri de la B1

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )