Libnet.ro
UNICEF

08:00

Adrian Tutuianu, presedintele Comisiei de control parlamentar al SRI: Daca Sebastian Ghita e in tara, il vom audia

Antena3 Antena3,
Adrian Tutuianu, presedintele Comisiei de control parlamentar al SRI: Daca Sebastian Ghita e in tara, il vom audia

Adrian Tutuianu, presedintele Comisiei de control parlamentar al SRI, a declarat pentru ca audierea lui Sebastian Ghita ar fi utila in ancheta privind dezvaluirile facute anterior de fostul. continuă pe Antena3

Dupa extradare, Ghita este asteptat pentru audieri si la comisia de control al SRI, condusa de Adrian Tutuianu

Presedintele Comisiei SRI Adrian Tutuianu a anuntat ca fostul deputat Sebastian Ghita va fi audiat de catre Comisie dupa aducerea sa in tara, el sustinand ca s-ar impune continuarea anchetei care a debutat ca urmare a dezvaluirilor facute de acesta.

Seful Comisiei SRI, Adrian Tutuianu: Este utila audierea lui Sebastian Ghita in Comisia SRI. Trebuie sa aflam tot ce stie despre cazurile pe care le avem

Seful Comisiei SRI, Adrian Tutuianu, a declarat, marti, ca fostul deputat Sebastian Ghita va fi audiat imediat ce va fi adus in tara. Deputatul PSD a mai adaugat ca este doar o chestiune de timp pana cand mogulul IT va fi prezentat in fata anchetatorilor romani.

Adrian Tutuianu: Sesizare a lui Paltin Sturza, analizata de Comisia SRI. Procurorii militari fac investigatii

Adrian Tutuianu a declarat, miercuri, ca in Comisia de Control al SRI se analizeaza o sesizare a lui Paltin Sturza privind implicarea ofiterilor SRI in dosarul in care este cercetat alaturi de Viorel Hrebenciuc, potrivit Mediafax. Procurorii militari fac investigatii referitoare la angajatii SRI si la un procuror DNA.

Presedintele Comisiei Europene, Jean Claude-Juncker: Negocierile pentru Brexit dintre UE si Marea Britanie vor incepe dupa alegerile din iunie

Negocierile propriu-zise cu Marea Britanie pe tema Brexit vor incepe abia dupa instalarea noului guvern, rezultat in urma scrutinului anticipat din 8 iunie, considera presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker.

Presedintele Comisiei Europene se va adresa Parlamentului Romaniei pe 11 mai

Presedintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, va sustine un discurs in plenul reunit al Parlamentului Romaniei pe data de 11 mai, informeaza Mediafax. Presedintele Klaus Iohannis se va adresa.

Eugen Nicolicea, presedintele Comisiei Juridice, despre proiectul pe conflictul de interese: Case closed, cum spunea nemuritorul Soric

Presedintele Comisiei Juridice a Camerei Deputatilor, Eugen Nicolicea, a anuntat, marti, ca deputatul Marton Arpad a renuntat la amendamentul sau depus la proiectul de lege privind conflictul de interese, intrucat a starnit reactii in media.

Este inutila audierea lui Andronic la comisia SRI din moment ce se face comisie de ancheta

Presedintele comisiei parlamentare de control al Serviciului Roman de Informatii SRI), Adrian Tutuianu, a declarat astazi ca nu se mai impune audierea lui Dan Andronic in legatura cu afirmatiile acestuia privind alegerile prezidentiale din 2009 deoarece, probabil joi, va fi decisa constituirea unei comisii parlamentare de ancheta in acest caz.

Tutuianu: il audiem pe Ghita cand va veni in Romania

Presedintele Comisiei pentru controlul SRI, Adrian Tutuianu, a declarat, ieri, ca Sebastian Ghita ar trebui audiat la comisie atunci cand va fi adus in Romania.

Comisia SRI renunta la audierea lui Dan Andronic. Jurnalistul anunta ca are noi informatii

Comisia de Control a SRI a decis sa nu il mai audieze pe jurnalistul Dan Andronic. Presedintele comisiei a anuntat ca a anulat acest demers, dupa ce, saptamana trecuta transmisese ca.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2024 seconds )