Libnet.ro
UNICEF

19:00

Adrian Ursu, la Sinteza zilei: Procurorul Emilian Eva va povesti cine dadea comenzile. Nu e omul unei singure ticalosii

Antena3 Antena3,
Adrian Ursu, la Sinteza zilei: Procurorul Emilian Eva va povesti cine dadea comenzile. Nu e omul unei singure ticalosii

Jurnalistul Adrian Ursu si-a exprimat convingerea ca procurorul din dosarul Telepatia, care a fost retinut de procurorii DNA pentru mai multe infractiuni, intre care luare de mita si fals in acte, va incepe. continuă pe Antena3

Procurorul Emilian Eva, cel care l-a trimis in judecata pe Dan Voiculescu, a fost retinut de DNA

Procurorul iesean Emilian Eva, cel care l-a trimis in judecata pe Dan Voiculescu, a fost retinut de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA), intr-un dosar in care este acuzat ca a vandut peste 200 de tablouri, activitate incompatibila cu functia de magistrat, si ca nu a trecut bunurile respective in declaratia de avere. Procurorul Emilian Eva a clasat dosarul de coruptie al medicului iesean Nicolae Tesloianu, cercetat pentru luare de mita, inselaciune, purtare abuziva, fals intelectual, uz de fals si inselaciune, dupa ce cadrul medical l-a tratat pe tatal magistratului, potrivit unor documente ale anchetatorilor. Imediat dupa ce magistratul a clasat dosarul medicului, in intervalul septembrie 2014 - martie, Emilian Eva ar fi cerut si primit diverse bunuri si foloase necuvenite de la Dan Tesloianu.

Procurorul Emilian Eva a clasat dosarul de coruptie al unui medic dupa ce acesta l-a tratat pe tatal sau

Procurorul Emilian Eva a clasat dosarul de coruptie al medicului iesean Nicolae Tesloianu, cercetat pentru luare de mita, inselaciune, purtare abuziva, fals intelectual, uz de fals si inselaciune, dupa ce.

Procurorul Emilian Eva, care a instrumentat dosarul ICA, RETINUT

Procurorul Emilian Eva, care a instrumentat dosarul ICA, a fost retinut de procurorii anticoruptie pentru fals in declaratii, joi dupa-amiaza.

Procurorul Emilian Eva, retinut de DNA, in dosarul in care este acuzat ca a vandut 200 de tablouri

Procurorul iesean Emilian Eva a fost retinut de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA), fiind acuzat ca a vandut peste 200 de tablouri, activitate incompatibila cu functia de magistrat, si ca nu a trecut bunurile in declaratia de avere.

Emilian Eva a fost retinut pentru 24 de ore. DNA: Procurorul a luat mita pentru inchiderea unui dosar

Procurorul Emilian Eva a fost retinut joi pentru 24 de ore de catre procurorii Directiei Nationale Anticoruptie, informeaza B1 TV. Emilian Eva urmeaza sa fe prezentat in fata unui judecator, cu propunere de.

Emilian Eva a fost retinut pentru 24 de ore. DNA: Procurorul a luat mita pentru inchiderea unui dosar (VIDEO)

Procurorul Emilian Eva a fost retinut joi pentru 24 de ore de catre procurorii Directiei Nationale Anticoruptie, informeaza B1 TV. Emilian Eva urmeaza sa fe prezentat in fata unui judecator, cu propunere de.

Procurorul din dosarul Telepatia a fost retinut de DNA. Emilian Eva, acuzat de luare de mita si spalare de bani

19 - Procurorul din dosarul Telepatia, Emilian Eva, a fost retinut de DNA, dupa ce a fost audiat in dosarul in care este acuzat de mai multe infractiuni, intre care spalare de bani, luare de mita si.

Sinteza zilei: Judecatorii Camelia Bogdan si Alexandru Mihalcea, acuzati ca fac presiuni intr-o cauza in care s-au pronuntat definitiv

Razvan Savaliuc a dezvaluit, in editia de joi a emisiunii Sinteza zilei, situatia inedita in care se afla judecatorii Camelia Bogdan si Alexandru Mihalcea, care sunt acuzati de colegii magistrati ca fac.

Corina Cretu, la Sinteza zilei: Unde, cand si cum se vor construi autostrazile in Romania. Vezi HARTA Master Planului de Transport

Comisarul european pentru politica regionala Corina Cretu a vorbit, in editia de joi a emisiunii Sinteza zilei, despre cele 9,5 miliarde de euro, bani de la Uniunea Europeana, care vor fi utilizati pentru.

Discursul lui Guy Verhofstadt in PE, la Sinteza zilei: Sunt furios pe Tsipras pentru ca am mers ca somnambulii catre un Grexit de cinci ani, iar acum alergam spre el cu ochii deschisi

Mihai Gadea a difuzat, in editia de miercuri a emisiunii Sinteza zilei, discursul lui Guy Verhofstadt, liderul Grupului Alianta Liberalilor si Democratilor pentru Europa ALDE) din Parlamentul European, cu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )