Libnet.ro
UNICEF

19:00

ADRIAN VASILESCU, BNR: Banii sunt cei mai periculosi cand este vorba de raspandirea unei molime

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ADRIAN VASILESCU, BNR: Banii sunt cei mai periculosi cand este vorba de raspandirea unei molime

Banii sunt cei mai periculosi cand este vorba de raspandirea unei molime, a afirmat, duminica, la un post de televiziune, Adrian Vasilescu, consultant de strategie la BNR, precizand ca a facut o singura provizie in aceasta perioada, de bani pe card. continuă pe Ziarul Bursa

Vasilescu (BNR): Banii cash sunt cei mai periculosi cand e vorba de raspandirea unei epidemii

Adrian Vasilescu, consilierul de strategie al guvernatorului Bancii Nationale a Romaniei, spune ca este o prostie ca oamenii sa isi faca provizii in eventualitatea izbucnirii unei epidemii de COVID-19 si avertizeaza ca banii cash sunt o metoda de transmitere a virusului.

Adrian Vasilescu, BNR: Banii pot raspandi coronavirusul, dar se pot spala

Adrian Vasilescu, consilierul de strategie al guvernatorului Bancii Nationale a Romaniei BNR) a declarat ca banii pot raspandi cu usurinta coronavirusul, dar Romania are un mare avantaj, avand in vedere ca bancnotele noastre pot fi spalate fara sa se deterioreze.

Adrian Vasilescu despre coronavirus: Banii sunt periculosi, insa ii putem spala cu apa si sapun

Consilierul de strategie al guvernatorului Bancii Nationale a Romaniei, Adrian Vasilescu, spune ca este o prostie ca oamenii sa isi faca provizii in eventualitatea izbucnirii unei epidemii de COVID-19 si avertizeaza ca banii cash sunt o metoda de transmitere a virusului.

Eurostat: Copiii din Romania, cei mai supusi riscului de saracie si excluziune sociala din UE

Copiii sunt cei mai expusi saraciei, iar in Uniunea Europeana, Romania ocupa primul loc in acest top. Potrivit unui studiu prezentat de Oficiul European de Statistica Eurostat), in 2018, 38,1% dintre.

Vasilescu (BNR): Toata prabusirea monedei nationale este de doi bani

Prabusirea monedei nationale, care a trecut de la 4,7 lei la 4,8 lei pentru un euro, este de doi bani, iar in prezent nici nu mai atinge doi bani, a declarat duminica Adrian Vasilescu, consultant de strategie la BNR.

Ce probleme pot crea energizantele si cafeaua. Tinerii sunt cei mai expusi

Pe fondul unei oboseli accentuate, consumul de energizante, provoaca afectiuni cardiace, neurologice si vertij. Lipsa somnului, programul incarcat si absenta pauzelor de masa ii determina pe multi tineri sa foloseasca energizante pentru a face fata solicitarilor.

Mare atentie pentru romanii de la bloc! Ei sunt cei care pot intra, legal, in apartamente fara acordul proprietarului

Vestile nu sunt deloc bune pentru romanii de la bloc. Potrivit Capital. ro, exista o persoana care are dreptul sa intre in locuinta, fie apartament sau garsoniera, fara sa aiba acordul proprietarului.

Pandemiile care au ucis cei mai multi oameni de-a lungul istoriei. Ce virus ucigas a luat 200 de milioane de vieti

Medicina din ce in ce mai avansata a facut ca, in ultimele decenii, virusii sa nu mai produca atat de multe decese ca in trecut. Va prezentam cateva dintre cele mai devastatoare pandemii din istorie.

Eurostat: Copiii din Romacentnia, cei mai supue153;i riscului de saracie din UE

Copiii erau an 2018 grupul de vacentrsta cu cel mai mare risc de saracie a159;i excluziune sociala an aproape jumatate din statele membre ale Uniunii Europene, iar procentul variaza de la 13,1% an Slovenia a159;i 13,2% an Cehia, la 38,1% an Romacentnia a159;i 33,7% an.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )