Libnet.ro
UNICEF

14:45

Adriean Videanu: Crin Antonescu a mai fost parlamentar in Teleorman, dar nu a calcat 4 ani in judet. Oamenii ii vor rasplati dispretul

B1 B1,
Adriean Videanu: Crin Antonescu a mai fost parlamentar in Teleorman, dar nu a calcat 4 ani in judet. Oamenii ii vor rasplati dispretul

Liderul PDL Bucuresti, Adriean Videanu, a declarat joi seara, in emisiunea Sub semnul intrebarii, de pe B1 TV, ca presedintele PNL, Crin Antonescu, candidat la parlamentare intr-un colegiu din Teleorman, a. continuă pe B1

Vasile Blaga: Adriean Videanu ar putea fi propus premier de catre ARD/ Videanu: Desemnarea primului-ministru este apanajul sefului statului

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat marti ca Adriean Videanu, ar putea fi una dintre variantele de premier in situatia in care, Alianta Romania Dreapta ARD) va obtine majoritatea parlamentara, potrivit agentiei Agerpres. Adriean Videanu este seful campaniei electorale a ARD la parlamentare si presedintele interimar al organizatiei PDL Bucuresti. UPDATE: Adriean Videanu, in replica la afirmatia presedintelui PDL, a declarat ca desemnarea premierului este strict atributul presedintelui Traian Basescu.

Vasile Blaga: Adriean Videanu ar putea fi propus premier de catre ARD

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat marti ca Adriean Videanu, ar putea fi una dintre variantele de premier in situatia in care, Alianta Romania Dreapta ARD) va obtine majoritatea parlamentara, potrivit agentiei Agerpres. Adriean Videanu este seful campaniei electorale a ARD la parlamentare si presedintele interimar al organizatiei PDL Bucuresti.

Adriean Videanu il provoaca pe Victor Ponta la o dezbatere: Este primul hot al tarii, a furat si este dovedit

Liderul PDL Bucuresti Adriean Videanu a declarat marti, ca premierul Victor Ponta este primul hot al tarii, dovedit, apreciind ca reactia acestuia dupa ce Vasile Blaga a spus ca Videanu ar putea.

Adriean Videanu: Programul de guvernare USL - colectia de minciuni de toamna-iarna. Este o insiruire de promisiuni

Liderul PDL Bucuresti, Adriean Videanu, a declarat joi seara, in emisiunea Sub semnul intrebarii, de pe B1 TV, ca programul de guvernare al USL, lansat joi, reprezinta doar o insiruire de promisiuni, o.

Adriean Videanu: Guvernul Ponta a blocat Romania. Iesirea din recesiunea tehnica se datoreaza guvernarii Ungureanu

Liderul ARD Adriean Videanu a declarat joi, in cadrul unei conferinte de presa, ca premierul Victor Ponta minte cu nerusinare cand afirma ca Romania a reusit o macrostabilizare economica si bugetara de cand.

Victor Ponta lauda discursul lui Crin Antonescu despre prostituatii perpetui: A fost un discurs foarte bun. Ne completam

Premierul Victor Ponta a laudat discursul partenerului sau de guvernare Crin Antonescu, pentru discursul privind prostituatii perpetui, rostit la lansarea programului USL. intrebat daca stie cine sunt.

Razboiul somnorosilor: Ponta sustine ca se trezeste mai greu decat Crin Antonescu

Victor Ponta a tinut sa demonteze un mit creat pe seama obiceiului presedintelui Senatului, Crin Antonescu, de a dormi mult, sustinand ca el doarme mai mult decat colegul sau. in ciuda da legendei publice,.

Razboiul somnorosilor: Ponta sustine ca se trezeste mai greu decat Crin Antonescu

Victor Ponta a tinut sa demonteze un mit creat pe seama obiceiului presedintelui Senatului, Crin Antonescu, de a dormi mult, sustinand ca el doarme mai mult decat colegul sau. in ciuda da legendei publice,.

Cristian Preda: Crin Antonescu, in loc sa chiuleasca de la ceremonii oficiale, mai bine si-ar da demisia

Liderul PDL Cristian Preda a comentat, printr-o postare pe blog, despre faptul ca presedintele Senatului, Crin Antonescu, a lipsit de la investitura al lui Raed Arafat sub pretextul ca nu are ce discuta in astfel.

Crin Antonescu despre programul de guvernare a USL: Nu este un program populist/ Presedintele nu va refuza nominalizarile noastre iar daca o va face va fi suspendat imediat

Crin Antonescu presedintele Senatului invitat la Realitatea TV a discutat despre porgramul de guvernare a USL: Nu este un program populist. Este un program de consens si incercam sa asezam temelia unei constructii care sa dureze. A mai mentionat ca in cazul in care USL castiga alegerile din 9 decembrie iar presedintele Traian Basescu va refuza propunerile acesta va fi suspendat: Presedintele nu va refuza nominalizarile noastre iar daca o va face va fi suspendat imediat. HotNews. ro a transmis LIVE TEXT declaratiile presedintelui Senatului.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,236 seconds )