Libnet.ro
UNICEF

16:45

Cristian Preda: Crin Antonescu, in loc sa chiuleasca de la ceremonii oficiale, mai bine si-ar da demisia

B1 B1,
Cristian Preda: Crin Antonescu, in loc sa chiuleasca de la ceremonii oficiale, mai bine si-ar da demisia

Liderul PDL Cristian Preda a comentat, printr-o postare pe blog, despre faptul ca presedintele Senatului, Crin Antonescu, a lipsit de la investitura al lui Raed Arafat sub pretextul ca nu are ce discuta in astfel. continuă pe B1

Cristian Preda, despre motivatia absentei de la Cotroceni a lui Antonescu: Demisia, o solutie.

Liderul PDL Cristian Preda comenteaza, pe blog, faptul ca presedintele Senatului, Crin Antonescu, a lipsit de la investitura al lui Raed Arafat motivand ca nu are ce discuta in astfel de momente cu Traian Basescu, eurodeputatul spunand ca demisia este o solutie in astfel de momente, potrivit Mediafax. Presa consemneaza declaratia lui Crin Antonescu despre absenta de la ceremonia, in cadrul careia Raed Arafat a depus juramantul de ministru. Absenta e legata de persoana Traian .

Cristian Preda: Alegerile din Romania, ca in SUA sau ca in China?.

Prim-vicepresedintele PDL Cristian Preda scrie pe blogul personal ca aceasta saptamana sta sub semnul schimbarilor si al alegerilor: marti au loc alegerile prezidentiale in SUA, joi va fi desemnat presedintele Chinei si vineri incepe campania electorala pentru parlamentare in Romania. Maine marti - n. red. ) sunt alegeri in Statele Unite, iar joi Congresul PC chinez va desemna noul presedinte al celui mai populat stat de pe glob. Alegerile americane tin cu sufletul la gura opinia publica .

Cristian Preda: UDMR, singura formatiune politica din Romania care are candidati in toate ...

Prim-vicepresedintele PDL Cristian Preda face, pe blogul personal, o apreciere despre UDMR, si anume ca este singura formatiune politica din Romania care are candidati la toate colegiile din tara. Singura formatiune politica de la noi care are candidati in toate colegiile e UDMR. Celelalte partide nu au fie pentru ca sunt membre in aliante, fie pentru ca sunt prea slabe pentru a putea produce 462 de candidaturi. UDMR e, insa, prima data in situatia de a acoperi toate .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )