Libnet.ro
UNICEF

17:45

Aducem Basarabia Acasa: 14 mai - mesaje de sustinere din diaspora

Adevărul Adevărul,
Aducem Basarabia Acasa: 14 mai - mesaje de sustinere din diaspora

Diaspora romaneasca acorda o sustinere puternica mesajului purtat de tinerii din Romania. Acestia sunt alaturi de campania ADUCEM BASARABIA ACASA si trimit permanent mesaje de sustinere. continuă pe Adevărul

Aducem Basarabia Acasa- 13 mai, sau cum un italian vrea Unirea romanilor

Nu mare ne-a fost mirarea cand la unul dintre punctele de colectare din Bucuresti a venit un cetatean italian dornic sa uneasca Romania cu Basarabia.

Aducem Basarabia Acasa - 12 mai

Si tare bucurosi am fost cand am facut totalizarea:20 499 de semnaturi stranse pana in prezent, in conditiile in care sarbatorile de Paste si mini-vacanta de 1 Mai ne-au dat planurile peste cap.

Aeroportul Henri Coanda, nominalizat la unul dintre cele mai prestigioase premii din aviatia mondiala

Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti a fost nominalizat de catre expertii companiilor aeriene la Routes Europe Awards, una dintre cele mai prestigioase distinctii din aviatia mondiala, informeaza.

Reusita lui Tiganasu de la CSMS Iasi, in topul celor mai frumoase goluri din lume in aceasta saptamana (VIDEO)

Site-ul 101greatgoals. com a inclus golul lui Tiganasu de la CSMSIasi in topul celor mai frumoase goluri din lume in aceasta saptamana. Nu clipiti sau il ratati, e caracterizarea pe care.

Cel mai mare steag din LUME este oferit romanilor de Antena 3. Fii si tu o parte din acest record!

Tot mai multi romani se alatura, pe Facebook, initiativei Antenei 3 de a face cel mai mare steag din lume. Am primit foarte multe fotografii inedite pe pagina Drapelul Romaniei. Daca si dumneavoastra va.

MACRO NEWSLETTER: 14 mai 2013

Vanzarile retail din Elvetia au inregistrat un declin anual neasteptat in martie 2013, de 0,9% preturi constante), dupa un avans de 2,3% in luna precedenta, pe fondul unei scaderi lunare de 0,1%, dupa un declin de 0,2% in luna anterioara.

Modelele Cristallini Boutique, in topul celor mai dorite femei din Romania!

Campaniile de imagine Limited Edition by Cristallini au adus in centrul atentiei cele mai frumoase si mai dorite top-modele din Romania. Continue reading .

OLAF: Tot mai multi privati din Romania acuza fraudarea fondurilor UE

Numarul reclamatiilor primite de la agenti privati din Romania referitoare la fraudarea fondurilor europene a crescut in ultima perioada, a anuntat directorul general al Oficiului European de Lupta Anti-Frauda.

Romanii, cei mai numerosi imigranti din Spania, dar in scadere fata de 2012

Populatia romana din Spania era estimata, la 1 ianuarie, la 868. 635, fiind in continuare cea mai numeroasa a strainilor din aceasta tara, in ciuda scaderii de 3,2% fata de ianuarie 2012, arata datele.

Justin Bieber si Chris Brown, cei mai detestati cantareti din America.

Americanii au votat: cei mai detestati cantareti sunt Chris Brown si Justin Bieber, potrivit unui sondaj realizat de institutul Public Policy Polling in Statele Unite, informeaza b1. ro. Pe primul loc in Topul celor mai detestati cantareti se afla, cu un procent de 57%, rapperul Chris Brown a carui popularitate a scazut in anul 2009 ca urmare a violentelor asupra Rihannei. Locul doi este ocupat de tanarul Justin Bieber care, la numai 19 ani, este prezent in presa mai mult pentru scandalurile .

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )