Libnet.ro
UNICEF

09:15

Adversarii posibili ai Romaniei din barajul Cupei Mondiale 2014

Online Sport Online Sport,
Adversarii posibili ai Romaniei din barajul Cupei Mondiale 2014

Luni, 21 octombrie, are loc tragerea la sorti a barajului Cupei Mondiale 2014. Romania nu este cap de serie, asa ca ii stie lista de patru adversari din randul favoritilor. continuă pe Online Sport

Programul si televizarile meciurilor din ultima etapa a preliminariilor Cupei Mondiale

Partidele din ultima etapa a preliminariilor Cupei Mondiale sunt decisive pentru mai multe nationale de pe Batranul Continent. Astfel, in aceasta seara se vor decide ultimele patru echipe calificate direct la turneul final si cele opt ocupante ale locului secund in fiecare grupa care vor juca meciuri de baraj.

Dragomir face calcule pentru adversarul din baraj

Dumitru Dragomir, presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, se gandeste deja la adversarul pe care Romania l-ar putea intalni in barajul de calificare la turneul final al Cupei Mondiale 2014.

Echipa de start a Romaniei cu Estonia

Victor Piturca a anuntat marti seara echipa cu care Romania intra pe teren cu Estonia, in ultimul meci din cadrul preliminariilor Cupei Mondiale 2014.

Turcii se tem de un posibil aranjament in partida Romaniei cu Estonia: Fiti atenti la meciul de la Bucuresti!

Odata cu apropierea orei de start a ultimelor partide din preliminariile Cupei Mondiale, se inmultesc si suspiciunile de blat asupra meciului pe care Romania il va juca impotriva Estoniei la Bucuresti.

Van Persie tinteste sa fie cel mai bun golgheter din preliminarii

Robin van Persie are un obiectiv personal, marti seara, cu Turcia. El doreste sa devina de cel mai bun golgheter al preliminariilor Cupei Mondiale 2014, nu doar din Europa, ci din toate zonele de calificare ale FIFA, anunta ziarul De Telegraaf.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2334 seconds )