Libnet.ro
UNICEF

07:15

AEP anunta ca presedintele Constantin-Florin Mituletu-Buica a fost depistat pozitiv cu COVID-19

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
AEP anunta ca presedintele Constantin-Florin Mituletu-Buica a fost depistat pozitiv cu COVID-19

Autoritatea Electorala Permanenta AEP) a anuntat, ieri, ca presedintele institutiei, Constantin-Florin Mituletu-Buica, a fost depistat pozitiv cu COVID-19, relateaza Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Presedintele AEP a fost testat pozitiv pentru COVID-19. Constantin Mituletu-Buica isi va desfasura activitatea ca membru al Biroului Electoral Central in regim de videoconferinta

Presedintele AEP, Florin Mituletu Buica a fost testat pozitiv pentru COVID-19, in cursul zilei de 1 decembrie, dupa cum a anuntat Autoritatea Electorala Permanenta, intr-un comunicat de.

Mihail Neamtu a fost depistat cu Covid-19. Acesta este internat in spital, conectat la oxigen

Mihail Neamtu, candidatul PMP Timis la alegerile parlamentare din 6 decembrie, a spus, luni, pe Facebook, ca a fost testat pozitiv pentru Covid-19 si ca este internat la Spitalul Victor Babes din.

Premierul Croatiei a fost testat pozitiv pentru COVID-19

Andrej Plenkovic, premierul Croatiei, a fost testat pozitiv pentru infectia cu noul coronavirus, dupa cum a anuntat purtatorul de cuvant al Guvernului in cursul zile de luni, potrivit Reuters. Premierul se.

Presedintele AEP, infectat cu COVID-19. Atributiile sale vor fi preluate de vicepresedintele institutiei

Autoritatea Electorala Permanenta AEP) anunta ca presedintele AEP, Constantin-Florin Mituletu-Buica, a fost depistat pozitiv cu virusul Covid-19 in urma testarii Real-Time PCR efectuate chiar azi, de 1 decembrie.

Presedintele AEP, Constantin Buica, diagnosticat cu Covid-19

Presedintele Autoritatii Electorale Permanente, Constantin-Florin Mituletu-Buica, a fost depistat pozitiv cu virusul Covid-19 in urma testarii Real-Time PCR, dupa ce cu o zi inainte un test rapid iesise negativ.

Care este starea milionarului Ioan Niculae, dupa ce a fost depistat cu COVID-19. Ce spun medicii

Milionarul Ioan Niculae, in varsta de 66 de ani, a fost infectat zilele trecute cu Covid-19 si a ajuns la sectia de Terapie Intensiva. Si sotia sa a contractat virusul, insa are oforma mai.

CORONAVIRUS |Medic: Pana la 30% dintre americani ar putea sa fi fost testati pozitiv pana la sfarsitul anului

Aproape o treime dintre rezidentii SUA ar putea fi pana la urma infectati cu noul coronavirus, pana la sfarsitul anului 2020, a declarat luni medicul Scott Gottlieb, fost comisar al Administratiei pentru.

La noi, campania de vaccinare va fi o campanie de succes, anunta presedintele Iohannis

La noi, campania de vaccinare va fi o campanie de succes, a declarat, luni, presedintele Klaus Ioh.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1978 seconds )