Libnet.ro
UNICEF

13:46

Aerobaza siriana bombardata de SUA, din nou FUNCTIONALA (VIDEO, FOTO)! Americanii sustin ca au DISTRUS mijloacele de lansare a armelor chimice...

B1 B1,
Aerobaza siriana bombardata de SUA, din nou FUNCTIONALA (VIDEO, FOTO)! Americanii sustin ca au DISTRUS mijloacele de lansare a armelor chimice...

La 24 de ore, dupa ce a fost bombardata de catre marina americana cu aproximativ 59 de rachete Tomahawk, din care doar 23 si-au atins tinta, aerobaza siriana Al-Shayrat a reintrat pe deplin in functiune, in. continuă pe B1

La nici 24 de ore dupa bombardamentul american, baza aeriana a armatei siriene este din nou functionala

La mai putin de 24 de ore dupa ce cateva zeci de rachete de croaziera Tomahawk au lovit baza aeriana al-Shayrat, in ideea de a transmite un mesaj regimului presedintelui Assad cu privire la utilizarea armelor chimice, se pare ca aceasta este din nou functionala, dupa ce avioane de lupta au fost observate decoland, informeaza Foreing Policy.

Dupa OUG 13, Iordache loveste din nou! Fostul ministru vrea ca banii folositi ilegal de partide in alegeri sa nu mai poata fi confiscati (VIDEO)

Florin Iordache loveste din nou! Initiatorul celebrei Ordonante 13, care redefinea abuzul in serviciu si dezincrimina favorizarea infractorului prin decizii ale demnitarilor, vine cu idei noi. De data aceasta,.

Romanii, chemati din nou la VOT: Pe 11 iunie, in peste 40 de localitati se organizeaza ALEGERI partiale. Unde se dau marile batalii

Romanii, chemati din nou la vot. Pe 11 iunie, in peste 40 de localitati din tara, din care cinci municipii, se organizeaza alegeri partiale, in urma vacantarii posturilor de primari, din.

Constanta: Peste 50 de oameni au protestat din nou fata de construirea unei biserici intre blocuri

Peste 50 de oameni au protestat din nou, miercuri, fata de construirea unei biserici intre blocuri, in cartierul constantean Tomis III, ei avand discutii in contradictoriu cu zece persoane care vor ca lacasul de cult sa fie ridicat acolo. Protestatarii au anuntat ca au initiat o actiune in instanta pentru a afla, in prima faza, daca exista autorizatii pentru construirea bisericii, potrivit News. ro.

Basescu despre atacul SUA din Siria: Acesta este semnalul ca SUA nu abandoneaza Orientul Mijlociu in mainile Rusiei

Fostul presedinte, Traian Basescu, a declarat despre atacul Statelor Unite asupra unei baze din Siria ca transmite in primul rand un semnal. Statele Unite nu sunt dipsuse sa abandoneze Orientul Mijlociu.

Sorin Grindeanu despre bombardarea SUA din Siria: Atacul chimic trebuie pedepsit

Premierul Sorin Grindeanu a declarat, vineri, la Craiova, referitor la atacul SUA asupra Siriei, ca in aceasta dimineata a avut o discutie cu ministrul Apararii si cu ministrul Afacerilor Externe si ca Romania condamna atacul cu arme chimice care a avut loc in Siria, in urma cu cateva zile, adaugand ca aceste lucruri trebuie pedepsite, arata Digi24.

Turcia catalogheaza atacul SUA din Siria ca fiind un raspuns pozitiv impotriva crimelor de razboi ale lui Assad

Atacul SUA asupra bazei militare din Siria a provocat diverse raspunsuri ale unor oficiali din alte tari prin care isi spun opiniile. Printre aceste tari se afla si Turcia, care sustine atacul americanilor si spune ca a fost un raspuns pe masura pentru crimele de razboi ale regimului Assad.

Coreea de Nord reactioneaza DUR dupa atacul SUA din Siria: Un act de agresiune de neiertat

Liderul Coreei de Nord Kim Jong-un a criticat dur decizia lui Donald Trump pentru bombardamentele din Siria, catalogand actiunea presedintelui american ca fiind un act de agresiune de neiertat,.

Prima reactie a ministrului Apararii Nationale, Gabriel Les, dupa atacul SUA din Siria

Ministrul Apararii Nationale, Gabriel Les, a condamnat, vineri, atacul cu arme chimice din provincia Idlib, precizand ca reactia Statelor Unite ale Americii constituie o reactie ferma la aceste.

Efectele economice ale atacului SUA din Siria. Ce se intampla cu pretul petrolului

Principala reactie a pietelor financiare la atacul american cu rachete asupra unei baze aeriene din apropierea orasului sirian Homs a reprezentat-o cresterea cu 2% a pretului la petrol, vineri cotatia barilului de.

ştiri de la B1

actualitate, 13:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )