Libnet.ro
UNICEF

12:15

Coreea de Nord reactioneaza DUR dupa atacul SUA din Siria: Un act de agresiune de neiertat

B1 B1,
Coreea de Nord reactioneaza DUR dupa atacul SUA din Siria: Un act de agresiune de neiertat

Liderul Coreei de Nord Kim Jong-un a criticat dur decizia lui Donald Trump pentru bombardamentele din Siria, catalogand actiunea presedintelui american ca fiind un act de agresiune de neiertat,. continuă pe B1

Prima reactie a ministrului Apararii Nationale, Gabriel Les, dupa atacul SUA din Siria

Ministrul Apararii Nationale, Gabriel Les, a condamnat, vineri, atacul cu arme chimice din provincia Idlib, precizand ca reactia Statelor Unite ale Americii constituie o reactie ferma la aceste.

Rusia CONDAMNA atacul SUA din Siria si cere convocarea Consiliului de Securitate ONU

Rusia va solicita o reuniune urgenta a Consiliului de Securitate ONU dupa atacul Statelor Unite asupra unei baze din Siria, Moscova avertizand ca este vorba de o agresiune impotriva unui stat.

Donald Trump spune ca ceva ar trebui sa se intample cu Bashar al-Assad dupa atacul chimic din Siria

Presedintele SUA, Donald Trump, a declarat joi ca ceva ar trebui sa se intample cu presedintele sirian Bashar al-Assad dupa atacul cu gaz toxic comis in Siria, dar s-a oprit fara sa spuna daca Assad ar trebui sa plece din fruntea tarii, relateaza Reuters.

Turcia catalogheaza atacul SUA din Siria ca fiind un raspuns pozitiv impotriva crimelor de razboi ale lui Assad

Atacul SUA asupra bazei militare din Siria a provocat diverse raspunsuri ale unor oficiali din alte tari prin care isi spun opiniile. Printre aceste tari se afla si Turcia, care sustine atacul americanilor si spune ca a fost un raspuns pe masura pentru crimele de razboi ale regimului Assad.

VIDEO: Reuniune de urgenta a Consiliului ONU. Reprezentantii Marii Britanii, Frantei si SUA au propus o rezolutie a Consiliului de Securitate dupa atacul chimic din Siria

O reuniune de urgenta a Consiliului de Securitate al ONU are loc, miercuri, ca urmare a unui presupus atac chimic care a dus la moartea a 100 de persoane, in localitatea sriana Khan Sheikhoun, situata in nord-vestul teritoriilor controlate de rebeli in provincia Idlib.

Reuniune de urgenta a Consiliului ONU. Reprezentantii Marii Britanii, Frantei si SUA au propus o rezolutie a Consiliului de Securitate dupa atacul chimic din Siria

O reuniune de urgenta a Consiliului de Securitate al ONU are loc, miercuri, ca urmare a unui presupus atac chimic care a dus la moartea a 100 de persoane, in localitatea sriana Khan Sheikhoun, situata in nord-vestul teritoriilor controlate de rebeli in provincia Idlib.

Orasul sirian care a fost atacat marti cu bombe cu gaz a fost bombardat la cateva ore dupa atacul SUA

Un avion militar a bombardat orasul Khan Sheikhoun din Siria, unde in urma cu cateva zile a avut loc un atac chimic, soldat cu peste 70 de morti, potrivit Observatorului sirian pentru Drepturile Omului OSDO) si unor martori oculari, relateaza agentia de stiri Reuters.

S-a terminat! Vladimir Putin a luat o decizie radicala dupa atacul SUA in Siria

Rusia a anuntat vineri suspendarea acordului cu Washingtonul privind prevenirea incidentelor aeriene in Siria si a cerut o reuniune de urgenta a Consiliului de Securitate al ONU, dupa loviturile americane.

Armata siriana anunta un raspuns pe masura, dupa atacul SUA de la baza militara

Armata siriana a anuntat vineri ca loviturile americane impotriva unei baze aeriene din centrul Siriei s-au soldat cu sase morti si cu importante pagube materiale, fara a preciza daca victimele sunt din randul civililor sau al militarilor, informeaza AFP.

Reactia pietelor financiare dupa atacul SUA asupra Siriei

Actiunile au scazut, iar obligatiunile, aurul si yenul au crescut la bursele asiatice, investitorii cautand plasamentele sigure in urma atacului cu rachete impotriva unei baze aeriene din Siria, care amplifica riscul unei confruntari cu Rusia in Iran.

ştiri de la B1

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )