Libnet.ro
UNICEF

09:00

Preot roman din Nisa: Doi romani au fost raniti in atac

Antena3 Antena3,
Preot roman din Nisa: Doi romani au fost raniti in atac

Radu Totelecan, preot paroh in Nisa, a spus la Antena 3 ca doi romani au fost raniti in atacul terorist. Cei doi, rezidenti in Nisa, sunt internati in spital, iar alaturi de ei se. continuă pe Antena3

Preot roman din Nisa: Suntem socati. Ne este teama pentru familie, ne este frica pentru credinciosii nostri si pentru ceilalti (VIDEO)

Radu Totelecan, preot roman care traieste in Nisa, a declarat plangand, ca este socat de tragedia petrecuta joi seara in sudul Franta. Suntem socati. Dintre cei ai.

Marturia unui roman din Nisa: A fost un infern. Am zis: s-a terminat, suntem impuscati

Un tanar roman de 24 de ani, Adrian Iliuta, a reusit sa scape in urma atentatului terorist din Nisa, in care si-au pierdut viata 80 de persoane, iar alte 150 au fost ranite, dintre care 42.

Liderii lumii condamna atentatul din Nisa, oficialii romani nu am mai postat mesaje pe retelele de socializare (FOTO)

Atentatul din Nisa, soldat cu zeci de morti chiar de Ziua Frantei Detalii AICI), a adus un nou val de solidaritate fata de poporul francez. Liderii lumii s-au grabit sa transmit mesaje in care sa.

Liderii lumii condamna atentatul din Nisa, oficialii romani nu au mai postat mesaje pe retelele de socializare (FOTO)

Atentatul din Nisa, soldat cu zeci de morti chiar de Ziua Frantei Detalii AICI), a adus un nou val de solidaritate fata de poporul francez. Liderii lumii s-au grabit sa transmit mesaje in care sa.

MAE anunta ca doi romani au fost raniti in masacrul de la Nisa. Ministrul Lazar Comanescu: NU sunt romani morti

Doi cetateni romani au fost raniti in atentatul de la Nisa, informeaza ministerul Afacerilor Externe, citat B1 TV. in continuarea informatiilor transmise referitoare la atacul de la.

Atacul terorist de la Nisa. MAE anunta: Doi romani au fost raniti

31: Doi romani care traiesc in Franta au fost raniti si sunt internati intr-un spital din Nisa, a precizat ministrul Afacerilor Externe.

Cum a evitat un muncitor roman atentatul de la Nisa: Am zis ca dupa ce a fost la Paris, o sa fie si aici. Prietenii radeau si ziceau ca e imposibil

Silviu Salaru, un roman din Lugoj stabilit in Nisa, s-a aflat joi seara la aproximativ 500 de metri de locul in care a avut loc carnagiul in care peste 80 de oameni si-au pierdut viata. Silviu a declarat ca prietenul sau a insistat sa mearga si ei la focul de artificii, dar a refuzat. Se pare ca am facut o alegere buna, spune lugojeanul.

Aeroportul din Nisa, evacuat de urgenta. A fost identificat un sac suspect lasat nesupravegheat. Trupele au reusit sa-l detoneze (FOTO+VIDEO)

UPDATE: Trupele speciale au detonat pachetul suspect. Aeroportul din Nisa a fost evacuat vineri imediat dupa ce a fost identificat un sac suspect lasat nesupravegheat. Politistii si trupele se.

FOTO. Atacul terorist de la Nisa. Cine sunt cei doi romani raniti

Cei doi romani raniti in atentatul de la Nisa sunt sot si sotie si sunt din judetul Buzau. Starea lor este stabila. Ministerul Afacerilor Externe nu a dat publicitatii numele celor doi tineri, in prezent stabiliti la Nisa, insa familiile lor au fost deja anuntate in legatura cu situatia lor.

FOTO+VIDEO. ATENTAT la Nisa, de Ziua Nationala a Frantei, cu 84 de morti. Sunt si doi romani raniti. Autorul atacului, IDENTIFICAT. Ce spune Hollande

84 de oameni au murit, in urma unui atentat terorist care s-a produs de Ziua Frantei, la Nisa. Atacatorul, care a intrat in oameni cu un camion, a fost impuscat. intre raniti, sunt si doi romani. Romania libera transmite in format LIVE TEXT parcursul evenimentului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2434 seconds )