Libnet.ro
UNICEF

14:15

Aeroportul JFK a fost inchis dupa iesirea de pe pista a unui avion

Antena3 Antena3,
Aeroportul JFK a fost inchis dupa iesirea de pe pista a unui avion

Aeroportul JFK din New York a fost inchis timp de cateva ore, dupa ce un avion a alunecat de pe pista in timpul aterizarii. Aeronava avea la bord 35 de persoane si venea de la Toronto. La aterizare, din cauza. continuă pe Antena3

SUA: Aeroportul JFK a fost inchis temporar dupa iesirea de pe pista a unui avion care a alunecat pe zapada

Traficul aerian de pe aeroportul new-yorkez John Fitzgerald Kennedy a fost inchis, temporar, duminica dimineata, dupa ce un avion a iesit de pe pista din cauza ninsorii. Avionul a alunecat si a lovit o baliza.

FOTO. UPDATE. Alerta de viscol in SUA. Aeroportul JFK, redeschis partial.

UPDATE: Aeroportul international JFK din New York s-a redeschis vineri la amiaza, dupa ce a fost inchis timp de trei ore din cauza furtunii care a afectat nord-estul Statelor Unite in cursul noptii, relateaza Mediafax. O pista este deschisa acum. Zborurile se reiau, a anuntat Autoritatea Portuara a New York si New Jersey, care administreaza cele trei aeroporturi newyorkeze JFK, LaGuardia si Newark. Vineri dimineata, aproximativ 800 de zboruri au fost suspendate, iar aproximativ 200 .

Zboruri suspendate pe aeroportul JFK din New York

Aeroportul international JFK din New York si-a suspendat zborurile, vineri dimineata, din cauza furtunii de zapada care afecteaza nord-estul Statelor Unite, relateaza AFP.

Marian Staicu, fratele lui Dinel Staicu, a fost eliberat dupa opt luni de arest preventiv

Marian Staicu, fratele lui Dinel Staicu a fost eliberat vineri seara, dupa 8 luni de arest preventiv, din Penitenciarul Rahova. Marian Staicu este judecat, alaturi de judecatoarele spagare Viorica Dinu si.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )