Libnet.ro
UNICEF

17:30

Afacerea prin care romanii au curatat Ungaria de masinile Dacia. Cum s-au intors in Romania rable autoturismele exportate in timpul comunismului

Adevărul Adevărul,
Afacerea prin care romanii au curatat Ungaria de masinile Dacia. Cum s-au intors in Romania rable autoturismele exportate in timpul comunismului

Ungaria a fost una dintre tarile care au importat masini fabricate la Uzina de Autoturisme Pitesti pe vremea lui Ceausescu. Dupa schimbarea de regim, proprietarii de Dacii din tara vecina le-au revandut romanilor. continuă pe Adevărul

Afacerea prin care romanii au curatat Ungaria de masinile Dacia. Cum s-au intors in Romania rablele exportate in timpul comunismului

Ungaria a fost una dintre tarile care au importat masini fabricate la Uzina de Autoturisme Pitesti, pe vremea lui Ceausescu. Dupa schimbarea de regim, cei din tara vecina au revandut Daciile romanilor.

A fost adoptata legea prin care soferii care circula fara rovinieta pot scapa de amenda

Presedintele Iohannis a promulgat legea prin care soferii care circula fara rovinieta nu vor putea f.

A fost promulgata legea prin care soferii care circula fara rovinieta scapa de amenda

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, joi, legea prin care soferii care circula fara rovinieta nu vor putea fi sanctionati in intervalul cuprins de la data savarsirii contraventiei si pana la data.

Noi reguli europene pentru platformele prin care se strang bani pe internet

Comisia Europeana propune joi un nou regulament UE pentru platformele de crowdfunding, prin care startupurile si alte mici afaceri strang bani pe internet pentru investitii.

Consiliul Concurentei analizeaza tranzactia prin care Dedeman preia Cemacon

Consiliul Concurentei a anuntat, ieri, ca analizeaza operatiunea prin care PIF Industrial SRL impreuna cu cel mai mare retailer de bricolaj din Romania, Dedeman SRL, care fac parte din acelasi grup de companii, preiau producatorul de caramizi Cemacon SA si Cemacon Real Estate SRL.

Am contestat hotararea CExN prin care candideaza la functii de conducere in PSD doar o persoana din fiecare judet

Deputatul PSD Catalin Radulescu a anuntat, astazi, ca a depus o contestatie privind hotararea Comitetului Executiv National CExN) prin care s-a hotarat ca din fiecare judet sa candideze doar o persoana pentru functii de conducere, anuntand ca, daca in cadrul Congresului nu se va discuta contestatia lui, va merge mai departe in instanta, informeaza News. ro.

Consiliul Concurentei analizeaza tranzactia prin care Dedeman preia Cemacon

Consiliul Concurentei analizeaza operatiunea prin care PIF Industrial impreuna cu Dedeman preiau companiile Cemacon si Cemacon Real Estate, se arata intr-un comunicat de presa remis Redactiei noastre.

Metoda ingenioasa prin care un tanar a vandut un bolid cu doar 20 de lire, dar a strans o avere

Ed Bezzant este un tanar din Marea Britanie, care a gasit o metoda ingenioasa prin care sa isi vanda masina cu numai 20 de lire, dar sa adune in realitate peste 45. 000 de lire. Acesta a organizat o.

Lovitura pentru deputatul mitraliera: Ce s-a intamplat cu proiectul prin care Klaus Iohannis era eliminat din procedura de numire a procurorilor de rang inalt

Comisia de Munca din Camera Deputatilor a avizat negativ proiectul deputatului PSD Catalin Radulescu, prin care presedintele Romaniei este eliminat din procedura de numire a procurorilor de rang inalt,.

CCR admite sesizarea lui Iohannis la legea prin care parlamentarii pot face afaceri

CCR a admis, marti, sesizarea presedintelui Klaus Iohannis la Legea de modificare a Legii 161/2003, constatand ca sunt neconstitutionale modificarile prin care parlamentarii, ministrii, edilii, prefectii si sefii consiliilor judetene pot avea calitatea.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )